Traficanți de ” nasolie”, turnați de polițai! Percheziții domiciliare și audieri a rețelei care opera în Bistrița și Cluj! 35 de persoane au fost săltate!

(FOTO) Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bistrița-Năsăud, cu sprijinul polițiștilor de la Direcția Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au efectuat 36 de percheziții domiciliare în Bistrița-Năsăud și în municipiul Cluj-Napoca, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. 35 de persoane urmează a fi conduse la audieri, informează IPJ BN.

La activități au participat și polițiști de la structurile de combatere a criminalității organizate din Cluj, Mureș, Maramureș, Sălaj, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, precum și jandarmi.

 

1-1

2

 

 

 

 

 

 

 

De asemenea, au fost puse în executare 35 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi prezentate la audieri și dispunerea măsurilor legale. Din cercetări a reieșit că la începutul anului 2016 a fost constituit un grup infracțional, cu scopul de a comercializa tinerilor și adolescenților din municipiul Bistrița substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive și cannabis.

În urma perchezițiilor de joi 2 martie, au fost ridicate rezină de cannabis, cannabis, substanțe cu efecte psihoactive cunoscute sub denumirea de ”sare de baie”, cântare de înaltă precizie, plicuri zyp-lock cu urme de substanțe pulverulentă și diferite obiecte cu urme de substanță vegetală.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

2 comments

  1. Ba Bogdane ia-te de mana cu Lumperdea și trageți-va împreună la buci

  2. Ba drogatilor ati ajuns si la Bistrita drogati