FOTO: Petre Daea, ministrul Agriculturii, la Hramul Mănăstirii Piatra Fântânele. 3.000 de credincioși au luat parte la slujba oficiată de ÎPS Andrei Andreicuț

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, care efectuează o vizită de lucru în județul Bistrița-Năsăud, a participat împreună cu autoritățile locale la Hramul Mănăstirii „Nașterea Maicii Domnului” din localitatea Piatra Fântânele. Slujba a fost oficiată de Înaltul Preasfințitul Andrei Andreicuț, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului.

PD4Prezent la eveniment a fost și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, care postat pe pagina personală de facebook un mesaj. ” Împreună cu Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, domnul Petre Daea și peste 3.000 de credincioși ne bucurăm de sărbătorirea Nașterii Maicii Domnului la Hramul Mânăstirii Piatra Fântânele! Mă bucur că alături de noi este unul dintre cei mai competenți miniștri ai agriculturii după anul începând cu anul 1990, care este un nou început și o asigurare a plăților pentru agricultori la timp! Rugăciunile Macii Domnului să aducă județului nostru și R omâniei binecuvântarea Dumnezeului cel Bun, iar tuturor celor care poartă numele Sfintei Fecioare Maria, calduros „La mulți ani”! „un moldovan scriitor. 

În acest după-amiază, ministrul Petre Daea, care va fi însoțit și de președintele Partidului Social Democrat – Liviu Dragnea, va ajunge și în stațiunea Sângeorz-Băi, unde va vizita un depozit de colectare și balotare de lână, după care va pleca spre localitatea Lunca Ilvei, unde va vizita o fabrică de prelucrare a laptelui și una de cherestea.

PD1 PD3 pd5 PD7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și: 

Z14-CopiereVine Dragnea la Bistrița, să fie martor la ultimul balot de lână care se trimite la export din Sîngeorz-Băi spre India! Programul COMPLET al vizititititei!