Râuri de bere, cârnaţi bavarezi, plăcinte şi strudel, concursuri, jocuri, muzică și dansuri. Toate acestea, la Festivalul Oktober Show

Cea de-a patra ediție a festivalului berii Oktober Show se va desfășura la finele săptămânii viitoare la Bistrița, mai exact în perioada 29 septembrie – 1 octombrie.

Râuri de bere, cârnaţi bavarezi, plăcinte şi strudel, concursuri, jocuri bavareze cu premii, muzică și dansuri cu invitați speciali. De toate acestea vor avea parte bistrițenii care vor lua parte la festivalul ce se va desfășura în faţa Palatului Culturii.

Printre invitații speciali ai evenimentului se numără și Ricky Dandel şi Manfred Seiler, cei doi artişti venind special din Germania pentru acest eveniment. Totodată, la Bistrița va evolua și una dintre cele mai îndrăgite trupe ale momentului FreeStay, care îl are ca solit vocal pe Florin Ristey.

Tot în aceeași perioadă, se va defășura și Festivalul Fanfarelor, eveniment la care sunt așteptate să participe fanfare atât din ţară, cât şi din Bulgaria şi Ungaria.

Organizatorii evenimentului sunt Primăria municipiului Bistrița, prin Centrul Municipal de Cultură ”George Coșbuc”.