”Toamna Bistrițeană” vă așteaptă să vă faceți provizii pentru iarnă! Între 30 septembrie și 1 octombrie, în Complexul Heidenfeld

FOTO: arhivă

Complexul de agrement „Heidenfeld” din Viişoara va găzdui sâmbătă şi duminică – 30 septembrie și 1 octombrie 2017 – cea de-a XVI-a ediţie a evenimentului „Toamna Bistriţeană”.

Manifestarea constituie pentru bistriţeni nu doar o bună ocazie de a-şi face provizii pentru iarnă, ci şi un prilej de a petrece agreabil câteva ore în aer liber.

Pe lângă producătorii de legume, fructe sau produse apicole, în Heidenfeld îşi vor expune produsele și meşterii artizani. Micii şi berea nu vor lipsi, iar pe scenă se vor desfăşura spectacole folclorice şi concerte de fanfară. În plus, cei mici vor fi, cu siguranţă, încântaţi să privească păsările şi animalele mici pe care crescătorii le vor aduce” precizează Primăria Bistrița.

DSC_0838 DSC_0814

 

 

 

 

 

 

În perioada 30 septembrie – 1 octombrie vor fi închise Piaţa Decebal, piaţa en-gross de pe strada Tărpiului şi piaţa volantă de lângă Biserica Evanghelică. Comercianţii din cele trei pieţe vor putea să îşi vândă produsele în Complexul de agrement „Heidenfeld” din Viişoara. Totodată, în pieţe se vor efectua lucrări de salubrizare şi igienizare.