Fii și tu motociclist pentru o zi! Un nou eveniment dedicat celor care vor să se inițieze în tainele motociclismului

 

Noi suntem motocicliştii din oraşul tãu. De cele mai multe ori ne vedem în trafic unde, din păcate, nu ne-am înţeles întodeauna perfect. Când ne dăm jos casca suntem la fel ca tine: şoferi, pietoni, părinţi, vecini sau chiar prietenii tãi. Ca prieteni, ce putem face mai frumos decât să te invitam sa ne vezi motocicletele? Hai să vorbim despre ele! Hai să vezi cum e în şaua motocicletei, iar atunci când ne vom întâlni iarăși in trafic ne vom saluta, așa ca motocicliştii. Hai, fii motociclist pentru o zi!” precizează cei de la Riding Club Holy Sinners Bistrița, care vor organiza în perioada 10 – 11 mai evenimentul ”Fii motociclist pentru o zi!”.

https://www.facebook.com/holysinners2017/videos/842211942781774/UzpfSTEzNzA5NzYzNzEyNTc2ODozOTYzOTMxOTc4NjI4NzY/

În cadrul evenimentului, motocicliştii îşi vor prezenta motocicletele şi vor răspunde la întrebările vizitatorilor legate de motociclism sau motociclete.

Doritorii pot să îşi facă fotografii în şaua motocicletelor şi pot să înţeleagă mai multe despre motociclism. Vor fi prezente motociclete din cât mai multe categorii, de la motociclete de viteză, până la motociclete construite manual sau modificate. În plus, noutatea din acest an este că participanții vor putea admira echipajele SMURD pe două roți.

Cei ce vor fi mai curioşi, pot încerca să vadă ce înseamnă să faci primii paşi ca să conduci o motocicleta, ghidați de un instructor moto. Cei îndrăzneţi se pot urca în spatele unui motociclist experimentat pentru o scurtă tură şi vor vedea cum e sa fii pasager pe motocicletă. Pentru copii va fi o distracţie, pentru adolescenti un ghid, pentru adulți poate fi începutul unei pasiuni, iar pentru sceptici cu siguranţă o să fie o mai bună înțelegere!” mai precizează organizatorii. 

Evenimentul se va desfășura în două locații de pe raza municipiului Bistrița, respectiv în parcarea magazinului Selgros de pe strada Calea Moldovei și în zona de agrement Lac. Dacă în parcarea magazinului Selgros vor avea loc activități moto, plimbări cu motocicletele și paradă moto, în zona Lac vor fi organizate evenimente artistice.

Este pentru cel de-al treilea an în care cei de la Riding Club Holy Sinners Bistrița organizează un astfel de eveniment în oraș.