VIDEO: Deputatul Ionuț Simionca a renunțat la costum pentru a își ajuta semenii. Reface acoperișul unei case din Viișoara afectat de furtună

Furtuna puternică din data de 17 septembrie a făcut ravagii în Bistrița-Năsăud. Case și blocuri rămase fără acoperișuri, autoturisme avariate, copaci doborâți de vântul puternic, instituții publice afectate de furtună și chiar decese, acesta este în câteva cuvinte bilanțul furtunii.

Peste un milion de lei a fost alocat până acum județului Bistrița-Năsăud pentru a înlătura efectele calamităților, însă, banii sunt destinați refacerii instituțiilor publice.

În fața acestei situații se pare că politicienii locali nu au rămas nepăsători, dovada vie fiind deputatul Ionuț Simionca. Acesta a ales să ajute o femeie singură din Viișoara a cărei casă a avut de suferit în urma furtunii. 

„Astăzi suntem în cartierul Viişoara din Bistriţa şi o ajutăm pe tanti Valeria să îşi refacă acoperişul afectat de furtuna care a avut loc în urmă cu două săptămâni. Multe gospodării din Bistriţa-Năsăud au fost afectate de furtună, dar împreună cu colegii mei, am ales să facem voluntariat la doamna Valeria deoarece aceasta este o văduvă singură care, la vârsta de 67 de ani, nu are niciun sprijin. Acum se poate baza pe noi” sunt cuvintele deputatului, care a renunțat astăzi la costumul de parlamentar pentru a veni în sprijunul femeii din Viișoara.

Toți cei care vor să dea o mână de ajutor pentru a reface acoperișul acestei case sunt așteptați în cartierul Viișoara, la numărul 13.