De la IDEE la FAPTE! „Asociația Creative Ideas of Youth People to Society” pune umărul la educația tinerilor! Cu ce acțiuni de voluntariat au ieșit în față!

Asociația Creative Ideas of Youth People to Society Bistrița a derulat un amplu proiect de voluntariat, care a avut ca scop dezvoltarea tinerilor și implicarea lor în societate. Raul Ciprian a coordonat aceste acțiuni de educare, care s-au desfășurat în școlile din Sărata, Slătinița, Sigmir, Viișoara, Generală 6 și Generală 3.

Ultima întrunire a tinerilor a avut loc într-un spațiu neconvențional, de pe Pietonalul Liviu Rebreanu, în incinta cofetăriei Perla. O parte din ei au primit cărți de dezvoltare personală și au profitat din plin de jocurile educaționale care au fost amuzante și foarte benefice.

 

a3

a14

 

 

 

 

 

 

a1

a13

 

 

 

 

 

 

 

În ultima lună, Asociația Creative Ideas of Youth People a organizat 5 ateliere de descoperire personală, prin care tinerii au căpătat mai multă încredere și capacitate pentru aprofundarea studiilor și dezvoltarea abilităților personale. La atelierele de lucru SMART EDUCAȚION, elevii au învățat cum să comunice eficient, prin jocuri pentru descoperirea vocației și înușirea de noțiuni de educație financiară, de lidership și voluntariat.

Când îi pornești, NU-i mai poți opri: tinerii demarează o acțiune de ecologizare a Pădurii Codrișor!

Elevii participanți la proiectul Asociația Creative Ideas of Youth People to Society Bistrița sunt dornici de implicare civică și doresc să organizeze o acțiune colectivă în urma acestor ateliere. Tinerii au promis că vor reveni în forță la ecologizarea Pădurii Codrișor, o primă acțiune comună de voluntariat, ca urmare a proiectului implementat de Asociația Creative Ideas of Youth People to Society Bistrița!

 

CLICK pentru mai multe poze!

 

Citiți și: 


ionut-1
Ionuț Tutula a rămas orfan de la 6 ani și acum le-arată tinerilor ce înseamă ambiția! A luat 9.38 la BAC, e student la ISTORIE și vrea să devină profesor universitar! Citiți o POVESTE tulburătoare, despre SUFERINȚĂ și IZBÂNDĂ !