Bistrițenii care speră să obțină o locuință ANL pot depune cereri la Primăria Bistriţa

Primăria municipiului Bistriţa informează cetățenii că, începând cu data de 5 octombrie, cererile împreună cu documentele justificative pentru obţinerea unei locuinţe pentru tineri construită prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe pentru anul 2018 se pot depune la sediul instituției. Ultima zi de depunere a cererilor este 29 decembrie 2017.

Cererea împreună cu documentele justificative actualizate se vor depune de către toate persoanele care doresc repartizarea unei locuinţe ANL, indiferent dacă au avut sau nu, depus un dosar anterior.

Cererea tip şi documentele justificative actualizate necesare întocmirii dosarului pentru locuinţă ANL, se pot obţine de la Primăria municipiului Bistriţa, Direcţia Patrimoniu, strada Gheorghe Şincai, numărul 2 sau de pe site-ul primăriei: www.primariabistrita.ro, la secțiunea Anunțuri si informații – Acte necesare – Direcţia Patrimoniu. Relaţii suplimentare se pot obține și la numerele de telefon 0263/232 391 sau 0263/223 923 int.255.

Până în prezent, la nivelul județului Bistrița-Năsăud, ANL a finalizat, în cadrul programului de construcții locuințe pentru tineri, destinate închirierii, un număr de 1.216  unități locative în localitățile Bistrița, Năsăud, Beclean, Dumitra, Feldru, Maieru, Livezile, Lunca Ilvei. De asemenea, în anul 2016, au mai fost recepționate, în județ, 21 de locuinţe sociale pentru comunitățile de romi în satele Jelna (7 unități locative) și Budacu de Jos (14 unități locative) din comuna Budacu de Jos. Aceste locuințe au fost construite în cadrul programului-pilot „Locuințe sociale pentru comunitățile de romi”, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Agenția Națională pentru Locuințe. La nivelul municipiului Bistrița sunt cele mai multe locuinte de tip ANL(peste 700).

Citește și:

str-2-800x400ANL-uri pentru medici! Începe construcția la blocul de pe strada Prundului!