Apare un IMOBIL de 2 etaje în zona Dedeman, fix în intersecție! Primăria NU are soluții pentru intersecția care sufocă traficul!

Un investitor privat a obținut autorizație de construcție pe o parcelă de teren cu deschidere la Drumul Sigmirului care face legătura cu centura orașului. Conform autorizației de construcție, imobilul se construiește în regim D+P +2 E și va avea destinația Centru de Servicii I.T Autorizația s-a eliberat în 4 august 2017, iar 3 zile mai târziu au început lucrările propriu-zise. Fundația a fost turnată și s-au cofrat stâlpii pentru construcția parterului, iar lucrările avansează cu rapiditate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ioan Petruț este beneficiarul investiției și NU a fost obligat de Primărie să construiască parcări subterane (extrem de costisitoare). Regulile din urbanism obligă investitorii ca la fiecare unitate locativă să asigure un loc de parcare subteran si suprateran. Investitorul a optat pentru parcări la suprafață, în incinta proprietății … după cum se poate observa în poza atașată autorizației.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru intersecția de la DEDEMAN, Primăria NU a găsit soluții de fluidizare!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe strada Compozitorilor sunt construite o serie de vile, dar se pare că regimul zonei permite construcția de blocuri cu 2 etaje.

Intersecția Compozitorilor cu Drumul Sigmirului este extrem de aglomerată prin prisma magazinului Dedeman, o benzinărie, mașinile care se îndreaptă dinspre oraș spre drumul de centură și deocamdată Primăria Bistrița NU a identificat soluții pentru fluidizare.