FOTO: O nouă ediție a expoziției ”Toamna Aurie”, deschisă! Ce produse sunt expuse spre vânzare?

Timp de cinci zile, începând de astăzi și până duminică, Centrul Istoric al orașului va găzdui Expoziția ”Toamna Aurie”, organizată de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, în parteneriat cu Primăria Bistrița.

Aflată la cea de a 29—a ediție, expoziția din această toamnă aduce în fața publicului larg, peste 40 de expozanți, societăți și mici artizani, producători și comercianți din întreaga țară.

Deschiderea oficială a evenimentului a fost făcută de către președintele Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, Vasile Bar,, la eveniment participând și vicepreședintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud – Vasile Puica, viceprimarul Bistriței – Cristian Niculae și subprefectul Ciprian Ceclan-Oprea.

 

 

 

 

 

 

 

 

Le mulțumesc celor 41 de expozanți care sunt alături de noi astăzi, la cea de-a 29-a ediție a manifestării. Vreau să cred că reprezentanții mediului de afaceri vor avea un sfârșit de an bun și le doresc lucrul acesta și le doresc un an 2018 mai bun, în primul rând stabilitate, mai puține ezitări din partea Guvernului” a precizat Vasile Bar, la deschiderea evenimentului.

 

 

În cele cinci zile ale expoziției cu vânzare vor putea fi achiziționate o gamă largă de produse din următoarele categorii:

  • Bunuri de larg consum: confecții, tricotaje, încălțăminte și articole de marochinărie, lenjerie, bijuterii și accesorii, decorațiuni interioare și exterioare, articole de uz casnic, articole diverse;
  • Sweet, Bio & Beauty — produse naturiste, suplimente alimentare, produse de tratament, dulciuri și sucuri naturale;
  • Grădina — plante și puieți, arbuști, obiecte decorative pentru grădină, mobilier de grădină, produse din domeniul agricol;
  • Artizanat și produse tradiționale;
  • Alimentație Publică.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicul de toate vârstele este așteptat în cortul din Piața Centrală, dar și în zona Pietonală să viziteze standurile si să vadă ce produse sunt expuse spre vânzare.

Expoziția este deschisă după următorul program de vizitare: miercuri, 1 noiembrie, până la ora 19:00, de joi, 2 noiembrie până Sâmbătă, 4 noiembrie, expoziția va fi deschisă între orele 9:00 — 19:00, iar duminică, 5 noiembrie, între orele 9:00-14:00.