Liberalul Ioan Turc solicită administației PSD să facă publice sumele investite în realizarea pârtiei de schi

Într-o conferință de presă a organizației județene a Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, președintele acestuia, Ioan Turc, a vorbit din nou despre investițiile privind realizarea pârtiei de schi, care în opinia liberalilor sunt total inoportune.

”Administrația PSD își bate joc cu nerușinare de banul public. Dincolo de faptul că această investiție este inoportună, în primul rând din cauza altitudinii la care a fost făcută investiția, pe bani foarte mulți, pe bani împrumutați, ea a fost realizată și foarte prost. Solicităm administrației PSD să facă publice toate documentele care au stat la baza realizării pârtiei de schi, mă refer la contracte, la studiul de fezabilitate, la proiectul tehnic, la toate sumele care decurg din toate raporturile contractuale care au ca beneficiar pârtia de schi și care au legătură cu pârtia de schi. Încă așteptăm să vedem și vom vedea toate documentele care au stat la baza investiției de la ștrandul municipal, așteptăm să vedem și care va fi soluția finală pe raportul Curții de Conturi pentru a avea o opinie cât mai corectă asupra modului în care PSD Bistrița gestionează banul public și reprezintă sau nu interesele comunității locale, cum arată orașul, care e nivelul de confort, care sunt oportunitățile pe care le oferă” a declarat Turc.

Pârtia de schi din Complexul Wonderland are o lungine de 1.335 m și o lățime de 60 m, având punctual de plecare de la altitudinea 676 m. Această investiție s-a ridicat în total la circa 7 milioane de euro, fiind realizată cu bani din bugetul local și dintr-un împrumut.