FOTO: Proiectul Clubului Lions Bistrița intitulat „Copii frumoși cu dinți sănătoși” a reînceput

Clubul Lions Bistrița derulează un proiect care se adresează copiilor din comunitățile izolate ale județului Bistrița-Năsăud. Intitulat ”Copii frumoși cu dinți sănătoși”, prin acest proiect, Clubul își propune să ajungă în cât mai multe localități și să furnizeze educație stomatologică copiilor.

Derulat împreună cu Colegiul Medicilor Stomatologi Bistrița-Năsăud şi în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Județean Bistrița-Năsăud, proiectul s-a desfășurat și anul trecut, 2.700 de copii beneficiind de periuţe şi paste de dinţi gratuite, dar și de ore de igienă orală ţinute de medici tineri.

Clubul Lions Bistrița a anunțat, recent, că și în acest an a reînceput programul de educație stomatologică.

”A reînceput proiectul nostru <<Copii frumoși cu dinți sănătosi>> 2017-2018, proiect realizat împreuna cu Colegiul Medicilor Stomatologi, Direcția de Sănătate Publică Bistrita-Năsăud si, evident, cu suportul Inspectoratului Școlar Județean. În zona Măgura Ilvei, în localitatea Arșita s-au ținut primele două ședinte de educație profilactică stomatologică în datele de 14 și 17 noiembrie, în cadrul cărora 149 de copii au primit periuțe și paste de dinți” au precizat, pe pagina oficială de pe o rețea de socializare, reprezentanții Clubului Lions Bistrița.

 

 

 

 

 

 

 

Și în perioada următoare vor fi organizate astfel de acțiuni și în alte localități izolate din județul Bistrița-Năsăud.

Acesta nu este singurul proiect derulat de Clubul Lions Bistrița. De-a lungul timpului, au mai fost inițiate programe umanitare dedicate atât tinerilor, cât și persoanelor vârstnice, dar și campanii de mediu.

În plus, în luna octombrie, Clubul Lions a organizat și Târgul de Purici, eveniment care a avut ca scop strângerea de fonduri pentru continuarea proiectelor inițiate în vederea sprijinirii comunității locale.

FOTO: Facebook – Clubul Lions Bistrița