Ultimele noutati

Se bagă pe voturile tinerilor! Dolha vrea A.N.L-uri în Wonderland!

Cartierul Tinerilor în Wonderland este proiectul lui Dolha axat pe acest segment. Candidatul liberal și-a lansat broșura electorală cu viziunea sa de întinerire a Bistriței.
Avem deja un perimetru de 240 de hectare, un credit pe 10 ani pe care nu-l mai putem întoarce și un proiect controversat. Unul izvorât din ideile fixe ale unui om și pixul unui consultant de campanie, acum 8 ani. Întrebarea este: ce facem cu această povară botezată Wonderland? Răspunsul: Îl regândim și redimensionăm pentru a răspunde și altor nevoi. Și dacă tot avem utilități realizate din credit, atunci să facem și un cartier al tinerilor, care să se dezvolte în timp aproape de zona de divertisment a orașului. Parcelăm 40 de hectare și le concesionăm tinerilor care vor să-și construiască o locuință acolo. – a postat Dolha pe facebook.

 

 

Administrația Crețu a accesat un credit de 40 de milioane de lei pentru câteva obiective, printre care amenajarea unei pârtii de schi pe Dealul Cocoș pe un versant cu expunere sudică. De asemenea, Crețu nu exclude un nou credit pentru Aqualand (ștranduri în vecinătatea pârtiei de schi).

Proiectul lui Dolha prevede ca tinerii să primească în concesiune parcele de 5 ari pentru construcția de case în vecinătatea pârtiei de schi și construcția de blocuri A.N.L în acea zonă.

Citește și:

FOTO-VIDEO: WONDERLAND – aici sunt banii dumneavoastră. Vezi cum arată pista de ski la soare, mega proiectul lui Crețu făcut cu bani din bancă!

http://www.ziardebistrita.ro/aici-sunt-banii-d-voastra/

 

 
Comentarii

  • Mi se pare normal sa se gandeasca cineva si la tineri. Sa exista spatii in care si-ar putea construi ceva. Strand-urile si wonderland-ul pe mine, ca persoana tanara, nu ma incalzesc cu nimic. Vreau sa vad chestii concrete, de viitor. Distractiile sunt efemere. Ma bucur ca Dolha are planuri in acest sens. Se vede ca are o altfel de mentalitate, dat fiind si diferenta de varsta dintre el si actualul primar. Alta varsta, alta gandire ! Cretu se gandeste doar la mere, struti, oua prin pomi. E ceva de genul : orasul arde, Cretu se piaptana.

  • Dolha nu e in stare de asa ceva. Treziti-va.

  • Ideile sunt bune dar trebuie sa arate ca e in stare sa gestioneze asa ceva

Caricatură

Ziar de Bistrita