Ultimele noutati

La Bistrița, Casa de Cultură e ASERVITĂ PSD-ului. Deși e ILEGAL, au pus în geamuri, afișe cu “puterea”: Crețu – Radu Moldovan!

Căminul Cultural din Sigmir este full de afișe electorale cu P.S.D și cu echipa lui Crețu, chiar dacă legea este foarte strictă în acest sens și NU permite afișarea de postere în instituții. Cu siguranță, afișele au fost lipite de oameni care au acces în incinta instituției condusă de Dorel Cosma.

 

y14

y7

 

 

 

 

y0

y12

 

 

 

 

 

 

Cei angrenați în campanie au reușit să evite hățișul legislativ și să MASCHEZE spectacolele electorale, interzise în urma modificărilor la lege. Spre exemplu, sub egida Centrului Județean pentru Cultură, Radu Moldovan va aduce trupa Zurli pentru a-i cuceri pe părinți. De asemenea, primarul Ovidiu Crețu folosește la maxim resursele Casei de Cultură pentru a-și îmbogăți programul electoral prin evenimente folclorice sau momente artistice, la inaugurări.

 

za

 

 

 

 

 

 

 

y90

P.S.D a mai avut un astfel de caz minor, la Slătinița când pe panoul electoral erau mai multe afișe electorale. În cazul Sigmir, lucrurile sunt mult mai GRAVE, deorece este angrenată imaginea instituției finanțată din bani publici.

 

 

 

 

 

 

 

Cu siguranță, Biroul Electoral Municipal se va auto-sesiza în cazul de față și va lua măsurile ce se impun pentru a-i trage la răspundere pe cei care se folosesc de instituții publice pentru a colecta voturi pentru cei aflați la putere care în continuare gestionează banul public.

y12

y13

 

 

 

 

 

 
Comentarii

  • Balan Marius - PARTIDUL VERDE

    Nu stiti la cine este cheia de la camin ? Mai am doua afise de lipit.

  • buna sesizarea… oamenii astia calca totul in picioare sa ramana la putere
    dar asta e penala. sa pui afise electorale pe o institutie publica.
    RUSINEEEE!!!

  • Ce fac cei de la Biroul Electoral? Si ei sunt cu PSD sau sunt cu dreptatea

  • PSD se crede deasupra legii si nu ii intereseaza de nimeni si de nimic. Rusine lor si celor care ii voteaza

Caricatură

Ziar de Bistrita