Ultimele noutati

Au LUPTAT și au DONAT. Lupte K -1 de CARITATE, la Beclean!

Peste 70 de sportivi au participat la interclubul de kickbxing organizat de Profesional Fight la Beclean. Evenimentul a avut un scop caritabil, iar banii de pe bilete vor fi donați unor cazuri umanitare. La competiție au participat cluburile: Profesional Fight Bistrița, Scorpions Iași, Extreme Gym Gura Humorului, Gory Gym Bârlad, Scorpions Hârlău, Muay Thai Botoșani, Fearless Bistrița, C.S Kickboxing Rodna, Firekick Gherla.

Meciurile au fost un test de pregătire pentru sportivii Profesional Fight Gym din linia a II-a care în curând vor face trecerea la galele de prestigiu din țară.

w1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

35 de meciuri de kickboxing! Au LUPTAT și au DONAT!

La inter-clubul de la Beclean au fost 35 de meciuri de pregătire pentru sportivi de vârste diferite, de la toate categoriile. Luptătorii au primit diplome și medalii simbolice pentru curajul de a lupta în ring. Competiția a fost axată în special pe promovarea sportivilor debutanți în ringul K-1, însă luptătorii NU s-au menajat și au ieșit scântei la majoritatea meciurilor.

 

Atmosferă de Crăciun în gala K-1. Un grup de colindători alături de preotul din Mărișelu a vestit Nașterea Mântuitorului! 

Preotul Aurelian Poptean, cu parohia în Mărișelu a avut un moment special și împreună cu un grup de colindători au vestit Nașterea Domnulu. Gestul său a impresionat luptătorii și întreg publicul. Preotul paroh a făcut astfel o analogie între luptele din ring și lupta din plan duhovnicesc a fiecăruia.

“Deși este atipic într-un concurs sportiv să fie prezentă colinda spunem că e creștinește ca fiecare om să se bucure de nașterea lui Iisus Hristos în ieslea Bethleemului. Mulțumim dumneavoastră tuturor, mulțumim organizatorilor și mulțumim lui Ionel Burduhos, sufletul acestei organizări pentru faptul că a știut să arate tuturor că orice creștin este atlet în arena mântuirii. Este luptător în vederea mânturii sufletului și iată astăzi asta facem: cei ce colindăm și dumnevoastră cei ce luptați. Împreună ne luptăm în această mare arenă a mântuirii sufletulor noastre. Vă mulțumim și dorim ca Sfânta seară de Crăciun să vă aducă pace în case, bucurii, liniște, multă sănătate și să dea Domnul ca la anul care vine să ne întâlnim din nou cu mai multă înțelepciune și cu mai multe roade din punct de vedere sportiv.” a spus părintele Poptean.
Momentul a fost aplaudat la scenă deschisă de cei prezenți la evenimentul caritabil, pe reguli K-1.

 

Profesional Fight Gym a marcat acest eveniment și deschide o sală de kickboxing la Beclean, care va funcționa în incinta Centrului de Plasament, cuantrenamente în fiecare marți și joi de la ora 18. Din banii adunați cu prilejul interclubului se vor cumpăra cadouri pentru cei 120 de copii ai centrului de Plasament care au asistat la acest spectacol de arte-marțiale.

CLICK pentru mai multe poze
Caricatură

Ziar de Bistrita