Ultimele noutati

VIDEO: Independentul Bojor se opune autogării-SUSPENDATE din zona Decebal, o nouă gargară de campanie, fără finanțare! Vezi ce replici tăioase i-a adresat primarului Crețu pe această temă!

Florin Ioan Bojor candidează pentru un loc în Consiliul Local și a avut o activitate constantă de critică a proiectelor fantasmagorice ale administrației. Primarul Crețu a evitat să aibă un dialog cu Bojor, dar pe perioada campaniei Crețu a fost abordat pe tema proiectului fantastic.

 

Fără nicio investiție în piețele din Bistrița și cu probleme grave de trafic în zona Decebal, primarul Ovidiu Crețu pune pe tapet o proiecție de campanie: realizarea unui centru intermodal, adică o platformă suspendată peste liniile de cale ferată, dimensionată în aşa fel încât să preia toată circulaţia şi staţionarea maşinilor din zonă; realizarea unei legături auto de pe platformă cu str. Tărpiului; realizarea unei legături auto de pe platformă cu str. Industriei;

 

ccc

Centrul intermodal în zona Decebal, un proiect fantastic care prevede realizarea unei platforme suspendate  care să preia funcțiunea unei autogări publice în vederea asigurării traficului de penetraţie pentru călători, dimensionată în aşa fel încât să preia toată circulaţia şi staţionarea maşinilor de transport calatori din zona Gării.

Proiectul este estimat la 5 milioane de euro și se află în fază incipientă, dar a fost folosit de staff-u P.S.D pentru a cuceri electoratul din cartierul Decebal.

 

 

Detalii privind acest proiect, pentru care NU există finanțare, doar speranțe:

http://www.primariabistrita.ro/portal/bistrita/portal.nsf/AllByUNID/6CB697D0A5757A49C2257D070046EB8D?OpenDocument  

 

 
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita