Ultimele noutati

VIDEO: Vezi discursul emoționant al șefei de promoție de la Sorbona! Andreea a impresionat prin natrualețe și sinceritate… într-o lume a spoielii!

Andreea Grad este absolventă a Universității de la Sorbona, iar pentru rezultatele sale excepționale a primit titlul de cetățean de onoare al județului.

Este originară din Lunca Ilvei și absolventă a Colegiului Andrei Mureșanu. A studiat la Universitatea din Sorbona, la Facultatea de Științe Umane, pe care a terminat-o ca șefă de promoție. În continuare, Andreea Grad va urma un Master în Științe Politice și Relații Internaționale în cadrul aceleiași Universități. După finaizarea studiilor, Andreea Grad va urma o carieră în diplomație.

andreea grad

a211

 

 

 

 

 

 

La gala de decernare a premiilor de la Hotel Metropolis au fost prezenți toți șefii de instituții din județ, directori la deconcentrate, politicieni, afaceriști, sportivi și  oameni de cultură.

După decernarea premiului, Andreea a ținut un discurs emoționant care a impresionat audiența. A vorbit despre valori, credință, muncă și perseverență!

“Este greu să ții un discurs după atâea cuvinte frumoase. Nu știu dacă cineva m-a lăudat atât de mult în 21 de ani cât am pe acest pământ, însă vă mulțumesc frumos tuturor! Mulțumesc, în primul rând, domnului președinte, mulțumesc fiecărui membru al Consiliului Județean, mulțumesc domnului prefect pe care îl urmăresc cu atenție de departe, pe facebook, mulțumesc presei pentru cuvintele pe care vreau să zic că nu le merit, de multe ori. Dar m-ați tratat cu atât de mult respect și vă mulțumesc. Mulțumesc familiei mele care m-a învățat că un om care îl cunoaște pe Dumnezeu NU își va negocia valorile. Mulțumesc profesorilor mei care m-au învățat că se continuă, inclusiv pe coate. Înainte să închei, aș dori să precizez ceva: nu am plecat în străinătate la studii pentru că nu aș avea încredere în sistemul universitar românesc. Să știți că acasă am învățat bunul simț, persevernța și munca. Tatăl meu îmi spune adesea… știi Andreea, atât! Atât pentru că atât e cumpătat. Și asta am învățat acasă: când îmi doresc mai mult o să muncesc mai mult. Doriți-vă mult și aduceți excelența acasă!“ a spus Andreea Grad, în aplauzele celor prezenți.

 

 

 
Caricatură

Ziar de Bistrita