Ultimele noutati

FOTO: P.S.D e-n sărbătoare și a dat un chef în cinstea victoriei la locale! Vezi cam care-s persoanele cu influență “la partid”

Victoria de la locale a P.S.D-ului a fost sărbătorită la Restaurantul Terra. Echipele de tineret și seniorii partidului s-au reunit pentru a petrece laolaltă cu liderii organizației, într-un chef de mulțumire pentru rezultatele obținute în alegeri. Consilieri locali, județeni, echipe de tineri, seniori și oamenii de campanie ai partidului au fost prezenți la petrecerea P.S.D.

Radu Moldovan, primarul Ovidiu Crețu, Doina Pană, Daniel Suciu, Nicu Moldovan (coordonatorul campaniei pe județ) au mulțumit echipelor care s-au implicat în alegeri.

 

c11

c5

 

 

 

 

 

 

 

La locale, P.S.D a câștigat alegerile pe Bistrița, Beclean, Năsăud și cu 39 de primării câştigate a obținut 50,42% din voturile pe județ. A câștigat comune cu greutate: Rodna, Maieru, Tiha Bârgăului, Dumitrița și a pierdut Sângeorz-Băi și comuna Coșbuc.

 

c55

c12

 

 

 

 

 

c77

c554

 

 

 

 

 

 

 

În Bitrița-Năsăud, șefii de deconcentrate sunt în continuare cei din mandatul U.S.L, dar la nivelul Consiliului Județean și a Consiliului Local, PSD are majoritate și teoretic NU are nevoie de alianțe. P.S.D are membri și simpatizanți în toate instituțiile și pe toate palierele și intră ca partid-favorit în alegerile parlamentare din toamnă.

                                                                                                                                                       sursa foto: facebook

 

 
Caricatură

Ziar de Bistrita