Ultimele noutati

George Avram încasează 500 de euro pe lună, ca revoluționar! Procurorii au mirosit ceva și l-au chemat la București pentru AUDIERI pe certificate FALSE!

Procurorii au început cercetarea penală în cazul certificatelor de revoluționar și ASTĂZI au avut loc mai multe percheziții în toată țara. Managerul orașului George Avram este vizat și a fost chemat la audieri în acest caz.

George Avram e implicat până peste cap într-o chestiune gravă, de competența D.N.A-ului. Deja a început să răsufle un șmen de taină făcut pentru obținerea certificatului de revoluționar cu rol determinant. Miza: indemnizația de 2.200 de lei pe lună, care se acordă și în cazul fostului viceprimar, indiferent de starea materială a acestuia.

 

r001

r13

 

 

 

 

 

 

 

Bistrița mai are doar 3 revoluționari, după modificările aduse legii: George Avram, Ioan Bența și Ioan Blaga. Cei 3 ar fi luat acest titlu în urma unui scenariu fals, prin care ar fi fost prezenți fost la baricada din București din 21 decembrie, după care ar fi venit la Bistrița să pornească iureșul din Zona Industrială. D.N.A-ul a fost sesizat prin auto-denunțul lui Ioan Bența, implicat în înscenarea care a avut loc într-o casă conspirativă din București. Faptele s-au petrecut la finalul anului trecut în ultima lună de mandat a lui Victor Ponta.

Lista cu revoluționarii din România:

http://www.presidency.ro/files/userfiles/anexa_decret_revolutionari.pdf

Ioan Bența a făcut un denunț către D.N.A și a avut o emisiune radio unde a povestit cu lux de amănunte ce i s-a întâmplat. Denunțul la D.N.A (min. 33.10).

 

 

IN-CRE-DI-BIL! Cum se obține o indemnizație de 2.200 de lei pe minciuni penale! Avram zice că a fost la București în 21 decembrie 1989, la Baricadă și a venit iute acasă pentru Revoluția din decembrie 22!

Ioan Bența vrea să publice Memoriul său, cu foile ORIGINALE care au fost la dosar și care au fost rupte și înlocuite. Este proba de AUR pe care  o deține revoluționarul, probă care poate deconspira un întreg sistem de făcut la comandă indemnizații de revoluționar.

“Ni s-a spus: Băi băieți, scrieți că ați fost la Baricadă, că ați cărat jardiniere … ei, lucruri de care am și scris în memoriu și în declarații… ne-am dat declarații noi 3 între noi, unul -altuia. Apoi, cei 2 care se aflau acolo ne-au dat declarații, Iosif și cu încă un om. Se întâmpla într-o casă, unde era un salon mare, era și un LCD unde rula un C.D cu Baricada, evenimentele din 89 ca să avem și noi habar ce se întâmplase acolo. M-am oprit din scris și întrebam: unde? pe ce parte? cum? de unde aduceam jardiniere?… vroiam detalii ca să nu fiu căzut ca din pom…” (min. 21.59 – min 22.40). Bența: “Ce am făcut eu la Revoluție e mult prea curat ca să îmi permită să murdăresc!”

 

George Avram, chemat la București pentru audieri!

 

ddr

 

 

 

 

 

 

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie efectuează cercetări într-un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, trafic de influență, cumpărare de influență şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În cursul zilei de astăzi, 16 noiembrie 2016, în baza autorizaţiilor emise de instanţă, sub coordonarea procurorilor, poliţişti din cadrul I.G.P.R.- Direcţia de Investigaţii Criminale, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, I.P.J. Ilfov, I.P.J. Braşov, I.P.J. Bistriţa Năsăud, I.P.J. Caraş Severin şi I.P.J. Vrancea efectuează un număr de 21 de percheziţii domiciliare, atât la domiciliile/reşedinţele persoanelor implicate în săvârşirea infracţiunilor menţionate mai sus cât şi la sediile unor instituţii publice.

r6-copyDin probele administrate până în acest moment a rezultat că prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 95/2014 a fost modificată şi completată Legea nr. 341/2004 a recunoştinţei pentru victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989 şi pentru revolta muncitorească anticomunistă de la Braşov din noiembrie 1987, în sensul introducerii unei noi categorii de revoluţionari şi anume „Luptător cu Rol Determinant” – atribuit celor care în perioada 14 – 22 decembrie 1989 au avut un rol determinant la declanşarea şi victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989, şi-au pus viaţa în pericol în confruntările cu forţele de represiune, au ocupat şi apărat obiectivele de importanţă deosebită, care au aparţinut regimului totalitar, doar în localităţile în care, în urma acestor acţiuni şi confruntări, au rezultat persoane ucise, rănite sau reţinute, până la fuga dictatorului.

Această modificare legislativă a favorizat apariţia, atât la nivelul asociaţiilor judeţene de revoluţionari cât şi la nivelul celor două instituţii publice cu atribuţii în acordarea acestor titluri (Comisia Parlamentară a Revoluţionarilor din Decembrie 1989 – CPRD şi  Secretariatul de Stat pentru Recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989 – SSPR) a unor persoane interesate să promoveze acţiunile revoluţionarilor din ţară, solicitându-le acestora în schimb diferite sume de bani pentru obţinerea în mod fraudulos a titlurilor de „Luptător cu rol determinant” în cadrul Revoluţiei şi, implicit, obţinerea ilegală a drepturilor băneşti aferente.

Totodată, din analiza probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că mai multe persoane interesate să obțină calitatea de  “Luptător cu rol determinant în Revoluție” au promis, oferit sau dat bani ori alte foloase pentru ei sau pentru alții, direct ori indirect, unor persoane din cadrul SSPR și CPRD, care aveau influență sau au lăsat să se creadă că au influență asupra unor funcționari din cadrul acestor instituții cu putere de decizie, pentru a-i determina pe aceștia să îndeplinească, să urgenteze ori să întârzie îndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle lor de serviciu sau să îndeplinească aceste acte contrar acestor îndatoriri.

Persoanele din categoria “Luptător cu rol determinant în Revoluție” beneficiază de drepturi bănești majorate față de ceilalți revoluționari, în sensul că au primit, începând cu data de 1 ianuarie 2015, pe lângă drepturile acordate celorlalte categorii de revoluționari, o indemnizație de gratitudine în valoare de 2020 de lei/lunar, conform art. 8 alin. 3 din Legea nr. 341/2004, cu modificările și completările ulterioare.

De asemenea, există date că o mare parte din totalul de 3505 persoane care au obţinut până în prezent titlul de “Luptător cu rol determinant în Revoluție” nu îndeplineau condiţiile cerute de lege, avizarea pozitivă a acestora la nivelul Secretariatului de Stat pentru Recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989 – SSPR sau în urma contestaţiilor depuse la Comisia Parlamentară a Revoluţionarilor din Decembrie 1989 – CPRD fiind urmarea directă a oferirii unor sume de bani persoanelor care aveau influenţă asupra membrilor celor două instituţii ale statului.

Procurorii au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Serviciului Independent pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Facem precizarea că începerea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale sunt etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

Citiți și: 

c21-800x400Viitorul city-manager George Avram a obținut în FALS titlul de Revoluționar! Pentru indemnizația de 500 de euro pe lună a mințit că-n 21 decembrie a fost la București, la Baricadă! Nelu Bența l-a dat în primire și auto-denunțul e PUBLIC! Atenție: D.N.A a intrat pe fir!

http://www.ziardebistrita.ro/citydna/

 
Caricatură

Ziar de Bistrita