Ultimele noutati

Clotilde “franțuzoaica” vrea să ia puterea cu oameni integri și să salveze România! Concret, despre filiala de la Bistrița!

Clotilde Armand a avut o întâlnire cu simpatizanții Uniunii Salvați România din Bistrița. Franțuzoaica este în căutare de lideri care să preia filiala locală și să intre în campania de la Parlamentare. Se bazează pe 10% la parlamentare, un scor care ar asigura U.S.R-ului vreo 45 de parlamentari.

 

 

 

 

 

Cu 3 luni înaintea alegerilor, Clotilde a venit la Bistrița pentru a lua pulsul și a vorbit despre idealurile mișcării anti-sistem, de Salvare a României.

 

VIDEO: Despre filiala de la Bistrița

 

 

 

Clotilde Armand: – Vom crea această  filială când vom vedea că există un grup de oameni reprezentativ, care reprezintă  populația, nu vrem ca filiala să fie confiscată de o ideologie, adică de niște oameni care cred că ei știu… nu. Vrem să fie oameni care reprezintă societatea și care se vor implica. Asta e important. Integritatea lor și implicarea lor… motivația lor. NU vreau să avem dezbateri ideologice pt că sunt complet sterile, nu ne ajută cu nimic, problema în lume NU e partea de ideologie , ci de partea de implicare și integritate.

Reporter: – Concret, cum va fi… președintele, vicepreședinții?

Clotilde:  – Vă explic: vor fi 20-30 de persoane, cât mai diverși… oamenii ăștia, după ce noi am spus că ei sunt membrii fondatori ai filialei, ei vor selecționa oameni noi și ei vor propune candidat. Ei vor face acțiuni aici pentru a înțelege care sunt nevoile locale, ei vor promova valorile noastre, ei vor fi partidul aici, NU la București. Singurul lucru pe care îl va face Bucureștiul va fi dreptul de veto pentru a spune că un candidat este ok sau nu, e o filială locală. Dar va fi exact cum ar fi un partid local care folosește platfoma noastră pt a exista. Noi NU credem că cei din București știu ce este bine pentru Bistrița.

Reporter: – Deci numai dreptul de veto… pentru cei care sunt corupți sau…

Clotilde Armand: – Noi sperăm că nu va fi nimeni, dar într-adevăr ar putea fi cineva care ar putea să fie un risc și cei de aici să aibă au impresia că îl cunos, iar noi de mai departe să,evaluăm diferit riscul, un risc de imagine… să zicem. Dar, ideea e că ne vom baza pe ce e local, care ar trebui să știe ce fel de candidat e!

Uniunea Salvați România vrea să aibă un parlamentar de Bistrița. Candidații de pe listă ar urma să fie propuși de la nivelul filialei locale ce se formează în curând, pe cele două criterii: integritate și implicare.

 

 

 
Caricatură

Ziar de Bistrita