Ultimele noutati

Șampania victoriei! Cristina Iurișniți intră-n Parlament și USR-iștii promit că încep lupta cu P.S.D-ul de la egal la egal!

Cristina Iurișniți prinde Camera Deputaților, după ce Uniunea Salvați România a trecut pragul și a înregistrat  5.4% pe județ. Profesoara -deputat a absentat de la conferința de presă, aflându-se pe drum dinspre Brașov unde a participat la o întâlnire a profesorior de franceză.

 

Pe Bistrița USR a scos un scor ENORM 10.24% la Senat și 11% la Camera Deputaților, cu Iurișniți-interfață!

“Punctul nostru forte a fost Bistrița! Pe municipiu am scos un scor la care sincer nici  noi nu ne așteptam. Este rezultatul echipei de campanie care zi de zi au bătut străzile cu pliante, cu discuții cu alegătorii. Bineînțeles ne-au ajutat și contractele de promovare-electorală din presa locală, din radio și TV și ăsta este rezultatul, pe care eu îl consider unul foarte bun pe municipiul Bistrița.” a declarat Mihai Bălan.

 

 

 

 

 

Cu entuziasm și Iurișniți-n Parlament, USR-iștii se dau la ursul P.S.D! În 4 ani vor să fie principalul lor contra-candidat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fără infrastructură, membrii USR se bazează pe acest scor bun care îi va ajuta în formarea noilor candidați. Vor să joace tare în fiecare Consiliu Local și își pregătesc oamenii din  linia unu care să ia puterea la ei în localitate.

 

Conferința de presă  USR a închinat simbolic victoria partidului în alegeri. Filiala continuă munca de organizare și promit o opoziție constructivă.

“Vom încerca să fim peste 4 ani principalul contra-canidat al PSD-ului pe județul Bistrița Năsăud și începem de mâine munca de selectare a oamenilor pentru viitoarele posturi pentru consiliile lcoale și primării. Vom pătra aceleași crierii de ne-apartanență, de integritate morală și vom începem să îi pregătim pentru viitoarele responsabilități|” a declarat Mihai Bălan, coordonatorul campaniei USR.

 

 

 

Lorand Toth a candidat pentru Senatul României și pe Beclean USR a scos 266 de voturi (6.5% din voturi).

Cristina Iurișniți  – deputat de Bistrița Năsăud. La nivel național, USR a prins 14 mandate de deputat și 3 de senator!

y7Scorurile filialei pe județ:

Camera Deputaților: Bistrița: 3.052 voturi (11%), Beclean: 247 voturi (6%), Năsăud: 233 voturi (6.61%), Sîngeorz-Băi 60 voturi (2.6%), Prundu Bârgăului: 208 voturi (5.71%)

Senat: Bistrița: 2.924 voturi(10.24%) , Beclean 266 voturi (6.56%), Năsăud 208 voturi (6.43%), Sîngeorz-Băi 65 voturi (2.66%), Prundu Bârgăului: 114 voturi (5.78%).

Buget de campanie: 25.000 de lei.

 
Caricatură

Ziar de Bistrita