Ultimele noutati

D.N.A-ul e la Primăria din Prund! Dorule, probleme, mă?

D.N.A -ul e la Prund! Fost polițist, Doru Crișan e unul din primarii preferați ai lui Radu Moldovan și a fost dat în primire fix înaintea campaniei electorale! În 2012, acesta a candidat pentru P.D.L., dar a trecut la P.S.D.

f3Doru Crișan s-a făcut remarcat printr-o serie de proiecte îndrăznețe, de modernizare a comunei. Deși în plan urbanistic, unele modificări NU se încadrează în peisaj (este cazul artezienei și a parcului din comună), locuitorii comunei laudă aceste inițiative.

 

 

În mandatul lui Crișan, comuna Prundu Bârgăului a derulat proiecte de dezvoltare de milioane de euro, care acum sunt luate “la puricat.”

 

d4

d3

 

 

 

 

 

f1

f4

 

 

 

 

 

 

Un apropiat a lui Radu Moldovan, Doru Crișan declară despre acest control al procurorilor:

“Controlul mă vizează pe mine, este vorba de o sesizare politică și s-au ridicat ceva documente de la Primărie și de la mine. Este o sesizare politică… procurorii încă mai sunt aici și verifică tot ce înseamnă contracte, toate achizițiile.” a declarat Doru Crișan.

Direcția Națională Anticorupție va da un comunicat oficial în privința acestui caz după efectuarea verificărilor privind achizițiile comunei Prundu Bârgăului.

 

 

 
Comentarii

  • Da, da ochiul maro cugeta

  • OCHIUL care VEDE !

    Am trait sa aud si aceasta INEPTIE si TRADARE ! E ste o vorba Romaneasca , * Nu ma lasa sa MOR ca nici EU nu am sa te las sa TRAIESTI *! DORU CRISAN a fost PSD-ist ,numai cu numele, pentru a putea obtine Fonduri Europene ! Dar LINGAII de langa el ,NU au fost MULTUMITI ! Dar va veni vremea DECONTARILOR ! Atat cat a ANALFABETULUI de ( Soarec) Vice cu SLEAHTA lui * PUI de HIENE * !!! Macar la acest primar se cunosc REZULTATELE fata de cei doi dinaintea lui ,care au lasat GAURI de MILIARDE ! Si cine ia luat la Rost ?POPA !!!

Caricatură

Ziar de Bistrita