Ultimele noutati

Dolha despre Seserman: “M-aș OPUNE revenirii sale în P.N.L!” Vezi ce zice deputatul, despre scorul său pe Bistrița!

e21 400

Stelian DOlha NU vrea să mai audă de trădătorii Alin Seserman și Vasile Moldovan! Co-președintele P.N.L spune că se va opune unei eventuale întoarceri a lui Seserman în cadrul partidului. Candidat independent susținut de M-10, Seserman  obținut 1350 de voturi, dar NU a reușit să intre în consiliul local. P.N.L a obținut 5 consilieri locali și 9 consilieri județeni, dar se fac presiuni pentru înlocuirea unora dintre ei, care NU s-ar fi implicat în campania electorală.

 

 

OCAUA lui Dolha: scorul de partid!

 

Partidul Național Liberal a obținut pe județ 26% din voturi, în timp ce pe municipiu, Dolha a scos 18% ca și candidat. Organizația Municipală a avut un scor asemănător cu cel scos de Dolha. Despre acest scor  slab obținut pe Bistrița, Dolha e TRANȘANT și suspectează un BLAT între Crețu și cei doi foști liberali: Vasile Moldovan – Alin Seserman.

z44Scorul lui Stelian Dolha e 18 și ceva, iar scorul partidului e tot… 18 și ceva. Cu alte cuvinte, scorul lui Stelian Dolha e aprope cât scorul partidului! În condțiile în care 3 au țâșnit-o de la noi înspre alții….și cârdășiile astea se văd acum se pupă Ovidiu Crețu cu Vasile Moldovan… cârdășia a fost făcută de acum 5 luni de zile. Dar el spunea că e om de dreapta… și pleacă din P.N.L… la fel ca și celălalt consilier independent susținut de M- 10. Și am văzut la televizor că îi face cu ochiul lui Ovidiu Teordor Crețu. Sunt BLATURI care au fost dinainte stabilite! a declarat, nervos, Stelian Dolha

Dolha vrea ca imediat după alegerile parlamentare, P.N.L să stabilească un candidat pentru funcția de primar! Deputatul consideră că intrarea sa în cursă pentru Primăria Bistrița s-a produs prea târziu, cu numai o lună înainte de campania electorală, acesta fiind unul din motivele invocate pentru scorul slab obținut.

Pe Bistrița, Ovidiu Crețu a câștigat cu 47,26% (12.825 de voturi), iar Stelian Dolha (PNL) a obținut 18,03% (4.893 voturi). La Consiliul Județean, PSD a obținut 50,42%  (66.095 de voturi) PNL – 24,36% (31.943 voturi).

Citește și: de-400-400x400Seserman se DEZLĂNȚUIE, la adresa foștilor colegi! Citește un interviu care poate lăsa urme adânci, fix înainte de alegeri!

http://www.ziardebistrita.ro/sese-dezlantuitul/

 
Caricatură

Ne gasiti pe: