Ultimele noutati

Cum a făcut U.S.R campanie cu 5.000 de euro! Cu 11 membri de partid USR a scos un deputat de Bistrița! Vezi nucleul dur al echipei și strategia de succes pe care au abordat-o cu toată presiunea din partea sistemului controlat de primarii P.S.D!

Uniunea Salvați România a trecut pragul și a obținut aproximativ 5.000 de voturi pe județ 5.3%, iar în urma redistribuirii mandatelor, Cristina Iurișniți a devenit parlmentar de Bistrița. Cu 11 membri de partid și 5.000 de euro buget, USR a scos un deputat și promite că în 4 ani va deveni principalul partid de opoziție al PSD-ului și deja pregătesc o strategie pentru formarea unor oameni competitivi pe piața politico-administrativă.

 

Campanie part-time, după orele de serviciu! MIEZUL a fost pe facebook, dar USR-iștii s-au axat și pe fluturașii împărțiți la ceas de seară, la porțile fabricilor!

“Suntem în Biroul Județean 11 membrii mari și lați, singurii cu carnet de partid, iar ceilalți până la 20 – 25 au fost cei care au venit la voluntariat.. am avut o medie pe acțiune de 8 – 10 oameni, care ne-am strâns la fiecare eveniment de la împărțit fluturași la Leoni până la umblat prin oraș noaptea. Cu resursele astea suntem foarte mândri de ce am realizat în sensul că am făcut pragul electoral și am scos un parlamentar care va conta foarte mult pentru noi.” a declarat Mihai Bălan – coordonator al campaniei U.S.R.

Nucleu DUR al U.S.R:

Cristina Iurișniți – profesor de franceză, candidat la Camera Deputațiilor (acum parlamentar)
Roland Toth – inginer (candidat la Senat)

Mihai Bălan – coordonator campanie
Sorin Rebrișorean  – vice-președinte filială
Ovidiu Dumitrașcu – membru fondator
Stan Călin – secretarul organizației cel care a mobilizat simpatizanții și a reușit să aibă 313 reprezentanți în secțiile de votare.
Emilian Gabor – liderul pe Năsăud
Vali Huciu – membru fondator în birou și specialistul pe I.T.

Ceilalți 3 membri ai U.S.R NU au reușit să ajungă la conferința de presă deoarece au fost la serviciu.

 

Viața la țară! Primarul e SIMBOLUL și are propriul-sistem de control în ziua votării! Ce au făcut USR-iștii!

Reprezentanții filialei U.S.R s-au arătat mirați de modul în care se desfășoară alegerile în mediul rural, unde primarii controlează procesul electoral prin diverse tertipuri: oameni fideli ca observatori, presiune pe președinții de secții care sunt din localitate, întâlniri în zona secțiilor de votare, agenți “electorali” în ziua votării.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

După verificări, USR a schimbat în ultimul moment anumiți observatori tocmai pentru că aveau informații că sunt fideli altui partid. În unele cazuri au făcut rocadă cu anumiți observatori pe care i-au transferat spre alte secții din alte comune, pentru a-i proteja de “neplăceri” din partea co-sătenilor fideli primarului.

 

CIFRE: 

– 11 fondatori în Biroul Județean al USR!
– 20-25 de voluntari
– 8-9 simpatizanți/eveniment pt. împărțit fluturași la ieșirea din fabrici: Leoni, Rombat etc.

BUGET: 25.000 de lei, împărțiți astfel:

agenție de publicitate care a realizat campania pe facebook și fluturașii : 10.300 de lei
TV local: 7.000 de lei
radio local: 2.700 de lei
presa scrisă locală: 3.200 de lei.

Scorurile filialei pe județ:

Camera Deputaților: Bistrița: 3.052 voturi (11%), Beclean: 247 voturi (6%), Năsăud: 233 voturi (6.61%), Sîngeorz-Băi 60 voturi (2.6%), Prundu Bârgăului: 208 voturi (5.71%)

Senat: Bistrița: 2.924 voturi(10.24%) , Beclean 266 voturi (6.56%), Năsăud 208 voturi (6.43%), Sîngeorz-Băi 65 voturi (2.66%), Prundu Bârgăului: 114 voturi (5.78%).

 
Caricatură

Ziar de Bistrita