Ultimele noutati

Sorin Hangan și liberalii săi vin cu propuneri în ședința ordinară: 1. Adrian Crișan – cetățean de onoare, 2.”Pufu” Sâncrăian – bani de la Primărie!

Grupul de consilieri ai P.N.L a inițiat trei proiecte pentru șednța ordinară de joi. Sorin Hangan în calitate de lider al grupului propune:

rrrs1. Conferirea titlului de “Cetăţean de onoare al municipiului Bistriţa” sportivului Adrian Crişan, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Bistriţa, pentru întreaga activitate sportivă desfăşurată la competiţiile naţionale şi internaţionale la disciplină tenis de masă.

Adrian Crișan este un produs 100% a școlii de tens de masă bistrițene. El are în palmares zece titluri de campion al României, la simplu, o medalie de bronz la Campionatele Europene din 2012, un loc 5 la Jocurile Olimpice de la Londra 2012.  Crișan a participat la Rio la a cincea ediție a JO din carieră și a fost eiminat în optimi.

 

sanc

2. Premierea sportivului Gabriel Sâncraian, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Bistriţa, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de Vară în anul 2016.
Halterofilul Gabriel “Pufu” Sâncrăian a fost medaliat cu bronz la categoria 85 kg. Aceeași medalie a fost obținută și de Răzvan Martin, la Olimpiada de la Londra (2012), motiv pentru care în același an acesta a primit 100.000 de lei de la bugetul local.

3. Asigurarea unor modalităţi de stimulare a performanţei şcolare a elevilor din municipiul Bistriţa privind acordarea unui abonament la un prestator de servicii de sport şi educaţie fizică-fotbal, tenis de câmp, înot, dansuri sportive, etc. pe raza municipiului Bistriţa.

 

Proiectele inițaite de liderul Sorin Hangan sunt susținute de grupul P.N.L din care mai fac parte: Ioan Peteleu, Florin Chereji, Filip Moisil şi Mioara Seica. Ședința ordinară va avea loc în 31 august, la sediul Primăriei Bistrița.
Caricatură

Ziar de Bistrita