Ultimele noutati

VIDEO: Au dormit în papucii Statului și i-a încurcat ninsoarea de aseară! Primăria Bistrița a picat primul TEST și Doamne-feri să ningă ca lumea!

Ninsoarea de azi-noapte a fost un prim test pentru autoritățile locale, responsabile cu deszăpezirea.

Direcția de Servicii Publice a Primăriei Bistrița dispune de oameni și utilaje pentru a efectua această operațiune de curățare a principalelor artere. De asemenea, angajații D.S.P stau în stand-by și sunt apelați telefonic pentru a forma echipe de intervenție peste noapte, atunci când situația o cere.

În filmare se poate vedea că zona ultra-centrală NU s-a intervenit în timp util, deși situația impunea acest lucru. Aseară, în jurul orei 3, în zona Prefecturii și a Primăriei Bistrița drumul era nins și nici urmă de material antiderapant pe carosabil.

Teoretic, totul e O.K. Practic, las-o băi că merge-așa!”

Direcția de Servicii Publice are oameni angajați și utilaje proprii pentru a face față situațiilor ivite. Se poate interveni la orice oră din noapte, dacă este cazul… Aseară NU s-au ivit situații deosebite, iar drumurile principale au fost curățate în timp util. Primăria Bistrița se implică de fiecare dată când situația o cere, dar NU putem interveni deodată, pe toate arterele, ci se începe întâi cu arterele intens-circulate. a declarat Mihai Ruști, purtător de cuvânt al Primăriei Bistrița.

cretu schiNinsorile din ultima perioadă NU au creat blocaje, dar primele teste au arătat ineficiența celor implicați în deszăpezirea orașului. Rămâne de văzut dacă oamenii primăriei vor face față unor ninsori abundente, de lungă-durată, dar dacă NU se iau măsuri urgente cu siguranță Bistrița va fi blocată, iar cei responsabili vor da seamă în fața opiniei publice…
Caricatură

Ziar de Bistrita