Ultimele noutati

Pocăiții își bagă om de primar. Familia Sighiartău vrea să cucerească Bistrița cu Petrică Sighiartău, șeful de la COMSIG!

Familia Sighiartău a preluat conducerea PNȚCD și vrea să fie o alternativă la actuala clasă politică. Pentru Primăria Bistrița a fost lansat Petrică Sighiartău – patronul de la Comsig Group.

 

 

 

 

 

ee1-400-e1457657576236Asta după ce, în urmă cu 2 săptămâni Iezechil Sighiartău, fratele candidatului țărănist a preluat frâiele organizației.

Familia Sighiartău controlează afaceri în imobiliare, turism, asigurări, transport persoane, reprezentanțe-auto, magazin de haine. Firmele pocăiților au cifre de afaceri de milioane de euro și dacă se organizează urgent pot colecta sume importante necesare campaniei.

Cele mai tari firme deținute de familia Sighiartău: Filadelfia Group: transport persoane, transport marfă, construcții, turism, asigurări și Comsig Group: reprezentanțe-auto, piese-auto, service, transport mașini, asigurări, imobiliare, magazine îmbrăcăminte (Steilmann, Romarta).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a aduna cât mai multe voturi, lista de consilieri locali PNȚCD va trebui să conțină și lideri ai baptiștilor, dar și ai celoralte denominațiuni: sâmbetiști și eventual martori ai lui Iehova. Cu toată politica de comunicare, e greu de crezut că vor putea câștiga voturile ortodocșilor majoritari, dar vor produce pagube uriașe dacă vor dirija voturile “fraților” simpatizanți PSD sau PNL, către noua familie politică.

O puternică influență au pastorii, printre care și Ioan Repede – director Rombat și unul din prezbiterii respectați ai comunității. Dacă vor depăși orgoliile interne, neo-protestanții vor avea un cuvânt greu de spus în Consiliul Local… șansele reale pentru a câștiga Primăria Bistrița fiind destul de mici.

 

 

 

 

Armatele de pocăiți pot da majorități în comune! Consiliul Județean e o miză cu greutate, dacă “frații” se organizează pe județ!

 

 

Bisericile neo-protestante, foarte bine organizate în teritoriu au șansa de a încurca majoritățile râvnite de PSD și PNL. Pastorii neo-protestanți vor cupla numaidecât la directivele centrale și vor găsi lideri ai comunității pentru lista la locale din toate comunele. În aceste condiții, PNȚCD-ul re-botezat are un bazin electoral important în fiecare comună din județ și poate avea un cuvânt greu la alegerile din vară.

 

Citește și: P.N.Ț.C.D re-botezat! Pocăiții din familia Sighiartău, la conducerea partidului istoric! Vezi cine-s “frații” cu greutate din politică!

http://www.ziardebistrita.ro/p-n-t-c-d-re-botezat-pocaitii-din-familia-sighiartau-la-conducerea-partidului-istoric/
Comentarii

  • Pentru, ,om de succes” De cand originea sociala garanteaza propasirea cuiva? (dumneata, omule de succes, pun ramasag ca te vei uita in DEX, daca stii ce e ,ca sa intelegi ce inseamna propasire, poate ca se poate reprosa despre actiunile Sigartailor si ale domnului Nelu Repede, dar, spre deosebire de multi altii, reprezinta ceva in communitatea bistriteana, si ma bucur mult sa vad ca duc mai departe valorile crestin -démocrate, cinste lor !

  • Saracii ,ce plini de resentimente sunt.Cand candideaza un ortodox,nimeni nu scrie articole de gen,ortodoxii preiau controlul .Vai de capul vostru ,or venii ,,fratii” la putere si v-or “pocaii” pe toti !..:))

  • Auzi, nu ți-ar fi rușine sa te referi la creștinii de denominațiune penticostali cu atata ura?omul plătește impozite si are aceleasi drepturi ca oricare dintre noi sa candideze unde vrea el. Si daca are bani, felul in care i-a obtinut e problema lui nu a ta. Doar un ziar de speță joasa te-ar angaja pe tine ca jurnalist.Amatorule

  • Sunt foarte inferiori in origini, tarani de cea mai joasa speta atat familia Sighiartau care au avut numele initial ”Botca” cat si Repede. Sunt practic niste semianalfabeti constienti de orginile lor rurale cu apucaturi de emancipare de cea mai proasta factura! Nu au nici o sansa! Oamenii stiu cine sunt pocaitii in oras si cat de evoluati intelectual sunt acesti mari sfinti ai bisericii de mari idioti!

  • Sunt multzi martori ai lui Iehova cu afaceri si functzii.

  • Ce instigare? cine a zis ca nu platesc impozite?

  • Doamna sau domnule, jurnalist amator, inainte sa scrii un articol si sa “mori” de grija pocaitilor, informeaza-te, ca sa nu dezinformezi! Instigi la ura impotriva pocaitilor, de parca ei nu sunt oameni, nu platesc impozite sau nu muncesc !?! Dezinformare: MARTORII LUI IEHOVA NU VOTEAZA!!! Si tu spui ca ei trebuie inclusi pe liste !
    Rusine, instigi la ura!

Caricatură

Ziar de Bistrita