Ultimele noutati

Liviu Rusu: “CARTIERELE-COMPONENTE ÎNSEAMNĂ BISTRIȚA! Asfalt, apă-canal, farmacii și birou – mobil al primăriei. Asta e prioritatea!”

Liviu Rusu este candidat la Primăria Bistrița și consideră că un primar destoinic este obligat să asculte vocea cetățeanului și să ofere condiții moderne celor care plătesc taxe și impozite “de oraș”, dar din păcate au condiții de sat european, fără apă și fără asfalt:

“Cele 6 localități componente vor fi conectate la oraș. Locuitorii plătesc taxe și impozite de oraș și ei stau ca la țară, în praf și fără canalizare.

Toate cartierele din împrejurimi: Sărata, Slătinița, Sigmir, Ghinda, Unirea,Viișoara trebuie conectate la oraș. Primăria va deplasa în localități un BIROU-MOBIL care să preia din solicitările locuitorilor și să rezolve problemele pe loc, fără ca cetățenii să mai piardă zile întregi pentru o ștampilă. De asemenea, deschidem PUNCTE MEDICALE ȘI FARMACEUTICE în fiecare localitate-componentă.”

 

 

Rusu: “Drumuri de asfalt și rețele de apă-canalizare. Asta e prioritatea numărul unu!”

 

“Dacă oamenii din localitățile-componente plătesc taxe de oraș, ca primar sunt OBLIGAT să le asigur condiții moderne.

Pe urmă vin și PROIECTELE EUROPENE PE AGRO-TURISM. Dumnezeu ne-a dat, e timpul să ne punem în traistă! Localitățile au în comun arhitectura săsească și băile sărate. Poate fi revigorat turismul, avem izvoare sărate specifice acestei zone și noi nu facem nimic.

Trebuie valorificată resursa naturală pentru că acestea sunt tendințele în turismul mondial. Avem un potențial uriaș și un cadru natural de vis pe care trebuie să îl valorificăm.

 

 

 

 

 

 

 

w1“Ca și președinte al Consiliului Județean am gestionat cele mai mari proiecte din istoria județului, PROIECTE CARE DEPĂȘESC 200 DE MILIOANE DE EURO, și eu pot demonstra cu acte NU cu propagandă. Și mă refer aici la master-planul de apă-canal (contract semnat în 2009), la drumul județean 151 Sigmir-Budești FINALIZAT în 2012 și multe alte proiecte de modernizare drumuri și clădiri aflate în patrimoniul instituției, proiecte cu care alții se laudă prin pliante. În doi am implementat sistemul integrat de management al deșeurilor, cu toate gropile de gunoi ecologizate și un depozit de sortare, la Tărpiu (finalizat în 2011). Totul pleacă de la organizare și de la știința de a conduce!

 

Sunt convins că dacă avem infrastructură de apă-canal și asfalt, vor veni toate de la sine. Dar cu un management bazat pe fonduri europene, nicidecum pe bani luați din bancă pentru piste de schi, la soare.

Eu vin la muncă și vreau să demonstrăm că se poate face un oraș cum alții doar visează!”

Citește și:

VIDEO: Vezi ce declară Bistrița Europeană fără asfalt și fără apă! REVOLUȚIE, INCITAȚIE, REFUTAȚIE, SIDERAȚIE, FIGURAȚIE, INFECȚIE… mulți de “..ie” pentru Crețu!

http://www.ziardebistrita.ro/multi-de-ie-pentru-cretu/
Comentarii

  • Sarata nu voteaza Cretu

  • numa promisiuni

    In campanie sunt multe promisiuni dar vrem sa vedem dupa aceea cine mai munceste

  • Curaj pt ca e singurul luptator si are experienta. Cretu a aratat tot ce poate si lumea e satula de el

  • ing. Flaviu L

    Oricare e mai bun ca si Cretu si toti trebuie sa intelegem ca mafia primarului trebuie oprita

  • Toti spun ca vor face dar singura certitudine e aceia ca Ovidiu Cretu nu a facut si nici nu stie sa faca

  • Imi inspira incredere omul acesta si cred ca e cel mai potrivit dintre toti ceilalti

Caricatură

Ziar de Bistrita