Ultimele noutati

Iarăși îi SPARGE! Liviu Rusu începe campania în forță și se ia de tot P.S.D-ul ! Pe Crețu îl desființează LEJER și pe Moldovan îl provoacă: “să arate un singur contract semnat de el!”

Liviu Rusu a avut o primă apariție televizată la TV Bistrița în campania electorală pentru Primăria Bistrița. Fostul președinte al Consiliului Județean a avut o prestație elegantă, dar l-a atacat pe Radu Moldovan pentru propaganda pe care o realizează prin confiscarea unor obiective pe care și le-a însușit.

Chiar dacă Liviu Rusu candidează pentru Primăria Bistrița, a amintit de proiecte în valoare de aproximativ 200 de milioane de euro, pe care le-a gestionat în mandatul său: depozitul de la Tărpiu, Drumul Județean Sigmir- Budești, master-planul de apă-canal.
Rusu ironizează panglicările celor aflați acum a putere și a amintit de o glumă a sa: “În acești 4 ani, în județ NU se mai găsea de cumpărat panglică tricoloră în tot județul” făcând aluzie la activitățile de inugurare din mandatul lui Radu Moldovan.

 

LR15-4001

 

 

 

 

 

 

 

 

Lumină la deșeuri

 

p3113809Proiectul de gestiune al deșeurilor, (depozitul de la Tărpiu) a fost realizat în mandatul lui Rusu, iar Radu Moldovan l-a inaugurat la câteva săptămâni de la preluarea mandatului. Pe acest subiect, Rusu îl atacă pe Radu Molodvan pentru confiscarea realizării și pentru faptul că actualul președinte nu-și asumă serviciile execrabile ale companiei VITALIA și DUBLAREA tarifului la gunoi (ambele din mandatul său), deși avea pârghii de control în acest sens.

 

 

 

Toți spun că au făcut “Drumul Președinților” Sigmir – Budești, predat în 2012

 

i8-330x440

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De asemenea, Moldovan a botezat “Drumul Președinilor”, drumul județean 151 Sigmir – Budești, un alt proiect confiscat de PSD. Liviu Rusu susține că proiectul tehnic a lui Marinescu (predecesorul său) a fost greșit-întocmit și a fost nevoie de noi documentații pentru accesarea de fonduri europene. Acest proiect care depășește 30 de milioane de euro a fost finalizat în 2012 și inaugurat de Radu Moldovan în luna în care a ieșit președinte al CJ.

Ceva pute la rețele de apă-canal, confiscate de P.S.D

Master-planul de apă-canal prevede extinderea rețelelor de apă-canal în tot județul. Acest proiect în valoare de 35 de milioane de euro (într-o primă etapă) a fost semnat în 2010, în mandatul Liviu Rusu.

w

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prin propaganda PSD s-au publicat broșuri cu date manipulative, unde sunt amestecate realizări finanțate de Guvern, fonduri europene, bugete locale, județene, proiecte continuate și altele confiscate. Administrația Radu Moldovan susține că a derulat proiecte în valoare de 730 de milioane de euro în tot județul, deși proiectele europene au fost încheiate în 2012, iar bugetul anual al Consiliului Județean este sub 50 de milioane de euro/an (unde intră cheltuieli pentru funcționare și investiții).

Liviu Rusu s-a BLINDAT de documente prin care vrea să arate obiectivele semnate și finalizate în mandatul său și promite noi replici dure la adresa celor care acum se laudă în campanie cu munca altora.
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita