Ultimele noutati

Selgros face angajări pentru magazinul de la Bistrița! Sunt disponibile locuri de casier, șef de raion, asistenți relații clienți! Magazinul se deschide din septembrie!

selgros bistrita ziar de bistrita 400

SC ”SELGROS CASH&CARRY” SRL și SC ”EUROPOLIS BV DEVELOPMENT” SRL construiesc la Bistrița o galerie comercială, în zona fostului combinat UCTA. Pe Calea Moldovei la numarul 13 se construiește un strip mall care va aduce primul cash and carry din oraș. Astfel pe terenul respectiv Selgros va ridica un magazin pe un lot cu suprafata de 21.922 mp.

Iar pe un lot cu suprafata de 19.528 mp se va dezvolta un strip mall. STRIP MALL este un concept nou adus in Romania, ce reprezinta un mall in aer liber, magazinele fiind dispuse pe un rand cu spatiu de promenada in fata iar pe toata lungimea sa avand locuri de parcare. Printre chiriasi se numara H&M, Deichmann, Takko, DM, Noriel si altii.

 

m22

selgross

 

 

 

 

 

 

 

Zona a cunoscut o puternică dezvoltare economică, după ce mai mulți investitori. În zonă se află magazinul Penny și complexul Altex, iar vis-a-vis este magazinul Unicarm.

Angajări la SELGROS Bistrița!

Pentru magazinul din Bistrița, compania recrutează personal pentru diferite posturi:

– Asistent/ă relaţii clienţi
– Agent reclamă publicitară
– Assistent/in der Geschäftsleitung
– Casieri Supraveghere Case
– Șef/Adjunct sef de raion – Pește
– Șef de raion – Food/Non Food
– Șef de raion – Food/Non Food.

Cei interesați pot depune CV-ul on-line! DETALII: http://www.selgros.ro/cariere

 

În septembrie 2017 se anunță deschiderea oficială a SELGROS Bistrița.
Comentarii

Caricatură

Ne gasiti pe: