Ultimele noutati

Președintele interimar Sighiartău bagă fitile către Ioan Oltean: “faptul că sunt mai mulți candidați arată că există într-adevăr democrație în PNL, după îndelungă vreme!”

z1 - Copy

Robert Sighiartău susține că apreciază concurența și lupta de idei din interiorul partidului. Criticat de Ioan Oltean pentru rezultatul din alegerile parlamentare, Sighiartău consideră alegerile viitoare a fi deschise oricărui rezultat, ceea ce arată că partidul a scăpat de vechile metehne prin care exista candidat- unic la funcția de președinte.

“Din punctul meu de vedere faptul că există mai mulți candidați arată că în PNL există într-adevăr democrație, după îndelungă vreme. Este un lucru foarte bun, mai ales că e o dispută care se poartă civilizat. NU mă deranjează concurența și NU o văd ca o luptă internă. Va fi o luptă de idei și face bine partidului deoarece PNL are nevoie de mai mulți lideri NU numai de unul. “a declarat Robert Sighiartău.

Robert Sighiartău a fost ales președinte INTERIMAR al PNL vara trecută, la doar 2 voturi diferență de Ioan Turc, fapt care i-a asigurat primul loc pe liste și ulterior un mandat de deputat în Parlamentul României. Sihiartău și-a anunțat candidatura pentru șefia Organizației Județene și se poziționează împotriva taberei lui Ioan Oltean, cel care l-a promovat în primă instanță. Pentru șefia PNL mai candidează Vasile Silași (favoritul lui Ioan Oltean) și consilierul județean Ovidiu Florean.

Perioada de depunere a candidaturilor este 1 -17 aprilie, iar alegerile vor avea loc în 22 aprilie, la Casa de Cultură din Bistrița.
Caricatură

Ne gasiti pe: