Ultimele noutati

Stelin Dolha: “Construim grădinițe și creșe moderne!”

Stelian Dolha propune o serie de investiții pentru susținerea familiilor tinere. Candidatul PNL pentru Primăria Bistrița vrea  grădinițe și creșe noi în tot orașul – investiții pentru viitor și critică vehement administrația Crețu pentru ignoranța cu care a tratat acest segment al populației.

“Familiile tinere cu copii mici îmi spun zilnic când mă întâlnesc pe stradă că au nevoie de creșe și grădinițe in cartiere.  Vă întreb, domnule Cretu: câte creșe ați reusit sa faceți în ultimii 8 ani? Sau poate copiii, care reprezintă viitorul orașului, sunt mai puțin importanți pentru dumneavoastră decât veverițele pentru ale căror cuști v-ați luptat cu dinții.” zice Dolha.

 

Reconstruim grădinița uitată de ”primarul european”

 

Primăria Bistrița a pierdut 4 milioane de euro (bani neramburabili) la Colegiul Rebreanu pentru că firma contractantă NU s-a încadrat în timp cu executarea lucrărilor. Dolha susține că de banii care s-au risipit pentru aceste gafe administrative se puteau realiza mai multe grădinițe în cartierele orașului. Crețu este taxat pentru proiectul grădinița Bălcescu (abandonat) și pentru grădinița nr. 2 de la Moisil.

 

ui“De 7 ani copiii și personalul Grădiniței numărul 2 din Bistrița învață și se joacă în condiții improvizate într-o anexă a unui grup școlar, unde au fost abandonați. Un șir de bâlbe dar și nepăsarea șefului administrației municipiului a făcut ca grădinița lor, din strada Nicolae Bălcescu să rămână o ruină. Acum după 7 ani în care au mimat soluții, primarul și consilierii PSD și-au amintit brusc de grădinița uitată și au trecut-o în programul electoral. Spun că intenționează să acceseze bani europeni, așa că reconstrucția ar mai așteapta câțiva ani buni.

Cu banii pe care i-am pierdut prin neexecutarea în termen a lucrărilor la Colegiul Național Liviu Rebreanu și pe care suntem obligați să-i plătim din bugetul local făceam mai multe grădinițe și creșe, nu doar pe cea din Nicolae Bălcescu.

Colegii mei, consilierii liberali au insistat timp de două mandate pentru prioritizarea investiției la această instituție. Fără ecou însă la primarul încă în funcție. Din 6 iunie ne ocupăm direct de această investiție.” – a postat Dolha pe pagina sa de facebook.
Comentarii

  • ing. Flaviu L

    Va reusi in politica pentru ca este tanar si face parte din noul val

  • Cam multe vrei sa faci cu doar 5% dupa alegeri!

  • Dolha a mai promis foarte multe si inainte din care nu a realizat pur si simplu nimic: centre de colectare a laptelui ( nu le-am vazut), stabilirea unor standarde clare pentru preţul laptelui ( nu am vazut), depozitele frigorifice de legume şi fructe care să fie amplasate în toate colţurile judeţului ( cum le-ati vazut dumneavoastra, le-am vazut si eu, adica inexistente). Acum vine cu gradinite si crese. Alte minciuni, acelasi candidat. Nu am vazut un populist mai mediocru ca acest Dolha(PNL).

Caricatură

Ziar de Bistrita