Ultimele noutati

SFĂTOȘAG: Țintean anunță că va candida în toamnă, la parlamentare! Zice că mai are un post de senator, pentru un tânăr-secret. GHIULELE pentru Popescu, Oltean și Dolha!

Fostul prefect sărbătorește victoria de la locale și își pregătește revenirea în forță în prim-planul politic. De față cu nucleul-dur al organizației sale, Țintean a răspuns unor întrebări și a dezvăluit planurile sale de viitor.

 

Despre manevra Vasile Moldovan:

Țintean: Am știut că e un om important și avea mult peste 3.000 de voturi, dar în ultima săptămână, conform unui sondaj a pierdut către 1.000 de voturi. Ceva s-a întâmplat! NU va merge vice-primar! Per ansamblu sunt mulțumit, dar puteam scoate un scor mai bun… eu credeam că vom avea 4-5 consilieri județeni.

 

BUNICUȚUL se vrea Parlamentar! Despre retragerea în glorie (2012) și revenirea în politică, după 4 ani de șefie călduță cu acordul lui Radu Moldovan!

 

Reporter: De ce reveniți în politică, dacă acum 4 ani ați spus că vreți o pensionare ușoară, să vă creșteți nepoții?

Țintean: Așa am spus, dar am văzut ce s-a întâmplat pe pacurs. Am greșit când am lăsat partidul pe mâna tinerilor!

Reporter: Mergeți ca deputat?

Țintean: DA…. și încă ceva… ALDE o să mai scoată un senator…. un tânăr de viitor. Știți că am ochi pentru așa ceva!

Reporter: E confortabil să fiți lângă Radu Moldovan?

Țintean: A fost un partener de discuție corect, în cei 4 ani!

 

Pe barosăneală! Cum l-a ejectat pe Popescu, elegant, corespunzător!

 

Reporter: Cu Dorin Popescu ce ați avut… de ce l-ați blocat, el fiind vicepreședinte vreme de 4 ani, în prim-plan mereu?

Țintean: NU l-am blocat… au fost voturi în partid și a prins locul 5. Așa s-a votat în interior.

Reporter: da, dar din vicepreședinte de Consiliu Județean să ajungi să stai pe tușă… cu Mirela Cârcu și Mereuță pe locurile din față… parcă NU e etic, cel puțin?

Țintean: Suntem un partid cu principii… acesta a fost votul, dar pe Popescu NU l-am văzut în campanie, dumneavoastră, presa l-ați văzut?

Reporter: A fost lângă Tăriceanu, în poze!

Țintean: Aia e altceva!

 

De ce-aş fi trist, că toamna târzie mi-e frumoasă? (Arghezi).  Țintean, despre marile regrete și micile speranțe

 

Reporter: Regretați că i-ați promovat pe Dolha, Dobra și ceilalți tineri?

Țintean: Să știți că DA…. păi dintr-un consilier de Braniște a ajuns în 4 ani să fie membru în Comisia de Agricultură de la Camera Deputaților.

Reporter: Să nu uităm că P.N.L a scos în 2012 un scor bun, cu Dolha lider și fără Țintean la conducere?

Țintean: Da, dar pe munca și implicarea mea! Ei au luat-o de-a gata!

Reporter: Despre fostul partid, ce părere aveți?

Țintean: S-a văzut rezultatul, ce să mai vorbim? În toamnă NU o să mai prindă Parlamentul, liberalii de-acum.

 

Reporter: Nici Ioan Oltean?

Țintean: NU cred că va fi lăsat să candideze în toamnă! De la centru! Și încă ceva: Gusti Zăgrean vine acasă luna viitoare, nu mai e pe la București! E un detaliu important ăsta!

Reporter: Dolha?

Țintean: E final de carieră pentru el!

Reporter: Pe viitor ce veți face?

Țintean: Avem nevoie de structuri în județ… un senator ALDE care să țină legătura cu Bucureștiul și să fie promovat, iar eu, ca deputat să creez structuri în tot județul. Este ceea ce îmi doresc și ceea ce voi face!

 

În ultimii 4 ani, Ioan Țintean a refuzat să vină alături de P.N.L și a preferat să stea la putere în fostul U.S.L. După demisia din funcția de prefect, Țintean a revenit ca șef la Finanțe. A renunțat la statutul de funcționar, exclusiv pentru politică și a preluat ALDE, iar acum Țintean revine la marea dragoste și jinduiește un mandat de parlamentar. Încă de-acum, acesta anunță că va candida în toamnă și se află în căutarea unui tânăr, pentru a-i oferi un mandat de senator, după cum declară.

Pe județ, ALDE a obținut 8,26% (10.834 de voturi), iar pe Bistrița, Vasile Moldovan a adunat 2.861 de voturi (10.54%). În urma rezutatelor, ALDE are trei consilieri județeni și trei consilieri locali.

 

 

 
Comentarii

  • Da doamne in toamna nici unul, la pensie ca va ajunge. Cu ce va lsudati pana acuma ? Nimic, batsie de joc, ati azuxit cumva de pensii speciale? A asta e miza sa mai pice ceva .doa nu o sa mergeti in penxie cu numzi 4000 de lei. Rusine, cele mzi slabe salarii in judetul nostru, l
    Leoni mai rau ca sclavii pe plantatie, sste le stitii, sau va bucurati ca au oameni locuri de munca, dar cu ce pret? Rudine sa va fie numai dupa ciolan umblati. Nu am vazut politicizn sarac, dimportiva ffff bogati toti.

  • Dorin Popescu nu va uita umilinta

  • cin sa fie , cin sa fie ? ioan monita primar de romuli va fi viitorul senator de BN .el e asul din maneca lui tintean. asa i nene tintean ?

Caricatură

Ziar de Bistrita