Ultimele noutati

Un INTERVIU exploziv cu haiducul Bârgaielor, cel care a pierdut într-o noapte TOTUL! Lui Resvanță i-a ARS casa în flăcări, după ce a sesizat D.N.A-ul despre MAFIA lemnului!

Dan Resvanță a mai rămas cu doar 150 de lei în buzunar, după ce azi-noapte i-a ars casa pe care o construise în Tiha Bâgăului. În ultima seară a campaniei electorale, un grup de atacatori a dat foc locuinței unde stătea Resvanță împreună cu cei 4 copii.

Mașina sa, un Hummer H 3 a fost ciuruită de gloanțe.

r13

r5

 

 

 

 

 

 

Candidat la Primăria Tiha Bârgăului, Resvanță a început un război cu MAFIA lemnului și a adus acuze grave primarului din localitate și șefului de Ocol Silvic din localitate, ambii fiind contra-candidații lui pentru scaunul de primar. În urmă cu 2 săptămâni, Dan Resvanță a sesizat D.N.A-ul și a cerut măsuri urgente pentru a stopa MAFIA lemnului, controlată de Vasile Dologa, după cum susține acesta.

– Resvanță vorbește despre atacurile de gherilă de azi-noapte:

Reporter: Pe cine bănuiți că a COMANDAT acest atac?
Resvanță: e campanie și mai avem o zi și nu …. dar eu las oamenii din comună să stabilească cine e vinovat. Eu acum 2 săptămâni am descoperit niște nereguli făcute de acum 25 de ani, averile pe care le-am eu și averile care le au ei.

Reporter: Care ei?
Resvanță: care-s la putere!

Reporter: Mai exact, despre cine ar fi vorba?
Resvanță: Nu știu dacă ar fi vorba, dar oamenii din comună știu! Le-am filmat niște cabane, locații … ceea ce NU a avut nimeni curajul ăsta… am pus în ziar, am distribuit ziarul și am spus că pădurile grănicerești sunt ale noastre, nu ale primarului, nu ale Șefului de Ocol sau a altuia.Se pare că i-a deranjat și au încercat să mă cumpere, să-mi dea 2 miliarde.

Reporter: Dar cine v-a oferit suma?
Resvanță: din vorbă în vorbă ca să te determine să pui mâna pe bani… dar eu nu dau mâna cu hoțul. Eu vreau să fac ce nu s-a făcut în comună în 25 de ani… să fac într-un an.
E vorba de 20 de milioane de euro din 2003 și până în 2016.

Reporter: Aveți probe pentru ce susțineți?
Resvanță: Ceea ce vorbesc eu acum s-a confirmat până la Guvern.

Reporter: Mai exact?
Resvanță: D.N.A, Corpul de Control de la Ministerul Mediului, Inspectoratul General de Poliție…. ceea ce spun…se confirmă. Sunt pădurile noastre, ale grănicerilor nu sunt a lor. Au cariere de piatră, lucrări supra-evaluate. E grav, e grav !

 

Reporter: Ce v-au spus cei de la D.N.A? Ce-ați făcut mai exact la București?
Resvanță: Nu pot să vă spun… am dat declarații…. urmează să vină după alegeri, să dea fiecare cu subsemnatul… e vorba de bani mulți aici!

Reporter: Dar gesturile dvs. de acum și plângerile ce le faceți la D.N.A și lupta pe care o duceți cu cei aflați la putere, NU pot fi acte de campanie, să vă faceți propagandă … pentru voturi?
Resvanță: eu nu vreau bani, să fim bine înțeleși, nu vreau voturi. Eu vreau dreptate pentru că bani… acuma nu mai am că mi-o rămas în casă… să mă uit în buzunar: am rămas cu un milion jumate, 2 milioane la mine, haine… am răms cu o pereche de pantaloni și una de bocanci că mi-am luat cămașa asta astăzi cu 15 lei .. și mașina mi-o găurit-o ca un ciur…
Casa nu mai am, dar îmi fac… îmi trebuie dreptate și cam atât… Am avut 2 câini… dar știu că atunci când îmi bat câinii în curte îs sigur că ori îs oile lu’ Niculae Surcel ori îi vaca lui Tiberiu Gezii din prisacă… dar ei când bat câinii de săptămâna viitoare știu sigur: ori îi D.N.A-ul ori îi Corpul de Control. Din astea două!

Reporter: De data asta a fost altcineva dacă o bătut câinii!
Resvanță: O fost altcineva…. dar nu se face așa ceva în 2016 într-o țară cum e România… Suntem singurul caz din țară unde se întâmpă așa ceva. E grav de tot!

Reporter: Ce fac instituțiile statului, care ar trebui sa vegheze bunul-mers al democrației?
Resvanță: în 25 de ani e același sistem… atâta de bine-prinși că oricum arunci pisisca, ea cade în picioare! Dacă nu o să se facă dreptate, atunci tot noi o să pierdem, că așa se întâmplă întotdeauna.

Reporter: Casa vă era asigurată?
Resvanță: NU!

Reporter: Sunt voci care susțin că v-ați înscenat acest atac pentru a aduna voturi cât mai multe, în alegerile de mâine!
Resvanță: eu NU vreau voturi, nici putere și nici bani.. eu vreau DREPTATE!

Reporter: V-ați înscenat acest atac?
Resvanță: NU! sunt probe.. o să constate cei care sunt în măsură și o să dovedească cine sunt vinovații. Eu nu am delapidat și NU am furat… și n-am făcut nimic cum zic alții… sunt om de rând și mi-am făcut treaba cum mi-am făcut-o. NU pe bani europeni, NU pe banul public, NU pe pădurile grănicerești.

Reporter: Credeți că alegerile de mâine se vor desfășura într-un mod democratic?
Resvanță: NU

Reporter: Adică?
Resvanță: Mâine seară o să se ia curentul pentru că așa se face la noi… mâine seară o să se întâmple ce s-o întâmplat aseară la mine acasă pentru că am fost amenințat din toate direcțiile și presimt că NU e bine.

Reporter: Vă temeți pentru viața d-voastră?
Resvanță: Nu! Pentru a mea nu, dar mă tem pentru copii!

r88Reporter: De ce continuați această luptă, ce vreți să demonstrați?
Resvanță: Vreau să demonstrez că NU sunt cel pe care îl cred ei și vreau să le arăt la oameni că se poate, dar le este frică… mie nu mi-e frică de ei… numai dacă mă omoară… până atunci NU scapă!

Reporter: Și dacă veți ieși primar ce veți face?
Resvanță: DREPTATE… o să schimb și coada de la mătură din Primărie!

Reporter: Ce veți face cu cei care sunt acum la putere?
Resvanță: O să mai vedem…. mai sunt câteva zile!
Comentarii

  • Romanian Museum US

    Felicitari ! Va multumim pt daruirea dvs. Va rugam trimiteti-ne contactele dvs (adresa email, nr. telefon, etc. la adresele noastre de la web site ) ca sa va scriem, inclusiv sa va anuntam cand venim in tara; vom initia un program de premere pt romanii patrioti, curajosi, activi si care tin la principii si la valorile romanesti ( probabil vom incepe cu ardelenii ..Mult din ce facem si noi voluntar – de 33+ ani – se datoreaza spiritului si caracterului ardelenesc….Si noi am avut si avem greutati iscate de cei pe care ii criticam ca sfideaza interesele tarii si ale oamenilor , ba chiar incalca legi si drepturi…Cei care tinem la dreptate si vrem ca statul sa-si respecte obligatiile si pe noi trebuie sa ne unim eforturile si demersurile. Romanian Museum http://www.romanianculture.us

  • omul asta trebuie sa fie sustinut ca sa isi gseasca dreptatea. Singur s-ar puta sa nu razbeasca ptr ca jigodiile de la politia din zona lui, de la DNA-ul din zona ..toti sunt cumaprati. Dar daca i se vor alatura oamnei ca sa il sustina in ceia ce declara atunci DNA-ul si politia nu o sa mai aba ce sa faca , pe unde sa o coteasca

  • Numai in presa americana mai citesti asemenea articole.
    Sunt foarte NERABDATOR sa aud si pozitia AUTORITATILOR din cadrul M.A.I.

Caricatură

Ziar de Bistrita