Ultimele noutati

VIDEO: Vai pana ei! Doina Pană aberează pe domeniu: “noi în fiecare an tăiem mai PUȚIN decât se dezvoltă pădurea! NU s-ar justifica legi care să interzică TOTAL defrișările”

Gruparea PSD a fost pusă la punct de câțiva locuitori ai cartierului Ștefan cel Mare. Primarul Crețu a fost criticat pentru viziunea pe care a abordat-o în cartier și pentru lucrările dezorganizate. Aceste gafe îl fac să piardă voturi în campanie, motiv pentru care Ovidiu Crețu încearcă să salveze situația prin vizite electorale. În staff au fost adusă și Doina Pană, deputatul cu care primarul s-a aflat în conflict deschis. Doina Pană a fost abordată de un cetățean care a dat exemplul Albaniei, țară care a interzis TOTAL tăierea arborilor pe următorii ani.

h2Profesoara de fizică, deputat de Bistrița, promovat Ministru pentru Dialog Social și transformat în Ministru al Pădurilor susține că pădurile din România se regenerează mai repede decât ritmul de tăiere și că în țară NU s-ar justifica legi care să interzică TOTAL defrișările.

Ministrul Doina Pană care se laudă peste tot cu Radarul Pădurilor a fost abordată pe tema tăierilor masive de arbori, care ar trebui interzise total, în opinia cetățeanului. Răspunsul frapant al fostului ministru e de pus în ramă:

 

 

 

Iată dialogul dintre Pană și cetățeanul informat:

–  Am văzut un articol într-un ziar, în care zicea că Albania, țară mai săracă, a dat o lege în Parlament prin care să se interzică tăiatul copacilor !

Doina Pană: Și intenția mea când am văzut ce tăieri sunt a fost ca 2 ani să nu mai tăiem. Greșit! Noi tăiem 3 metri pe cub pe hectar, pe an. Și pădurea se dezvoltă de la sine, de la bunul Dumnezeu… și dacă NU plantăm, crește de la sine cu 4 metri cubi pe hectar pe an și poate ajunge la 10 metri cub pe an. Deci noi în fiecare an tăiem  mai PUȚIN decât se devoltă pădurea. 2 la mână:  orice lemn după ce depășeșete vârsta de maturitate se degradează  atinge deci la noi dacă tăiem numai cât e legal , deci terminăm cu tăiatul ilegal …. suntem în creștere an de an… nu e în regulă! a fost replica de geniu pustiu adresată de Pană Doina!

 

Imaginea (considerată pozitivă de către partizanii P.S.D) a Doinei Pană este folosită în campanie pentru voturi la Consiliul Județean, după care va fi retrasă de pe liste și locul ei va fi luat de un supleant. În aceste condiții, Pană se pregătește pentru un nou mandat de deputat de Bistrița!

 
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita