Ultimele noutati

Vezi ce FRUMOASĂ e consiliera personală pe care și-a angajat-o primarul Crețu pentru… sfătuire!

O  cheamă Cornelia Vaida și e consiliera primarului Ovidiu Crețu. Tânăra blondă are 24 de ani și este președinta Organizației  PSD-ului “aripa tineret” din Ilva Mică. Domnișoara Vaida a fost angajată din voia primarului, fără concurs… cum de altfel este cazul în privința consilierilor personali.

 

v6

v5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cornelia Vaida a absolvit Facultatea  de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, specializarea Comunicare și Relații Publice. Blonda din staff-ul primarului a avut o apariție publică de Ziua Armatei. Consilierii personali sunt numiți direct de primar și primesc atribuții prin dispoziția acestuia.

img6811

 

 

 

 

 

 

 

Maria Albu (61 de ani) s-a pensionat dar a fost adusă înapoi și a prins al II-lea loc în staff-ul de… consfătuire! Și ea e consilier personal al primarului!

albuMaria Albu – director al Serviciului Economic a fost cooptată în staff-ul consilierilor personali, fix după pensionare. Îl sfătuiește pe primarul Ovidiu Crețu în probleme economice. Ovidiu Crețu și-a activat consilierii personali abia în al III-lea mandat, iar conform legii, primarul mai poate angaja încă 2 consilieri personali.

După venirea lui Cristian Niculae pe postul de viceprimar, George Avram este ținut aproape și a prins funcția de city-manger în urma unui interviu pe care l-a susținut de unul singur.  De asemenea funcția de city-manager a fost inexistentă în primii 6 ani de administrație ai primarului.

 

 

 

 

Președintele Consiliului Județean are 4 consilieri personali: Bogdan Ivan (președinte TSD pe județ), Oana Prislopan, Grațiela Nemeș și Andreea Berințan.

 

z23

z2

z5

c33

 

 
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita