Ultimele noutati

Pârtia de schi din Wonderlad e aproape gata. Din START sunt mici erori sesizate de Chereji: există un stâlp în mijlocul pistei !

După 8 ani de promisiuni, o parte din faimosul Wonderland este aproape gata. Pârtia de schi realizată cu bani din bancă de Primăria Bistrița va fi funcțională în curând.

Deși s-a jurat că NU va îndatora bugetul public și că va accesa fonduri nerambursabile pentru pârtia de schi, într-un final, primarul a accesat un împrumut în valoare de aproximativ 10 MILIOANE de euro. O mare parte din bani s-au îndreptat spre pârtia de schi de pe Dealul Cocoș. (4.2 MILIOANE de euro – în primă fază.).

Concret, în două mandate, Crețu a pietruit câțiva kilometri de drum și a realizat studii tehnice necesare acestei investiții. În cel de-al treilea mandat inaugurează pista de schi.

 

 

 

 

 

 

Chereji: “O veste bună pentru schiori : pârtia din Wonderland e aproape gata, telescaunul (o bijuterie) este montat și se fac probe tehnologice

Păcat că pârtia e amplasată într-un loc unde de câțiva ani nu a mai fost zăpadă!

Pe lângă această mare problemă, care va limita, cu toate tunurile de zăpadă, sezonul de schi, mai sunt încă trei probleme:

w11

w13

 

 

 

 

w15

 

 

 

 

 

 

1. Panta la pornire este mare și nu există o variantă ocolitoare; după părerea mea, de schior experimentat, va fi foarte greu pentru începători!

2. Penultimul stâlp al telescaunului este fix în mijlocul pârtiei, într-o zonă cu pantă destul de accentuată; oricât de bine va fi învelit cu burete tot va fi pericol de accidente.

3. Baza pârtiei, cu o înclinație mică, nu este protejată împotriva radiației solare și a vântului, va fi foarte greu de menținut un strat bun de zăpadă.”

MEGA- proiectul WONDERLAND prevede piste de karting, terenuri de tenis, Aqualand, o mini-sală polivalentă, dar în primă fază va începe prin amenajarea pârtiei de schi și ulterior se va extinde. Cel mai probabil dintr-un alt împrumut accesat de administrația Crețu în numele tuturor!

Citiți și:

z1-Copy-420x400VIDEO: A spus-o cu gura lui! Dacă iese primar, Crețu va face un NOU împumut bancar: pentru Aqualand-ul fantastic!

http://www.ziardebistrita.ro/cretu-vrea-alt-imprumut/
Caricatură

Ziar de Bistrita