Ultimele noutati

Cum s-a finalizat povestea cu zerul deversat în șanțuri! Vezi ce amendă a primit șoferul vinovat!

În urma filmărilor postate de Ziar de Bistrița, comisarii Gărzii de Mediu au luat măsuri urgente și au aplicat o amendă de 2.000 de lei.

Asta deoarece șoferul implicat în acest incident a prezentat o factură care atestă faptul că materia primă era folosită pentru ferma sa personală, și a efectuat transportul fără acordul șefior de la Carmolact Monor. Desigur, poate exista ipoteza unei înțelegeri între firmă și angajat pentru a încasa amenda pe persoană fizică și a evita un scandal de imagine în care să fie implicată compania Carmolact Monor.

Direcția Sanitar-Veterinară s-a autosesizat și a aplicat o amendă de 720 de lei pentru transportul de materie primă ne-conformă – singura prevedere legală de competența instituției,  unde a putut fi încadrată fapta șoferului. Din partea firmei, acesta a primit o sancțiune și i se va reține 15% din salariu.

Șoferul susține că a avut o defecțiune la cisternă și a fost nevoit să deverseze în șanțuri.

Citește și:

r5VIDEO – Ca la țigani: cisternă cu reziduuri din lapte, golită prin șanțuri!

http://www.ziardebistrita.ro/zer-prin-santuri/
Comentarii

  • Pai fabrica are filtre sa il filtreze .
    Sper sa mai fie filmați daca ma arunca caci altfel nu vor recunoaste .patronii sunt de rahat !!

  • oameni buni , zarul o plecat si pleaca si acum cu cisternele din fabrica. daca nu au cui sa-l dea sa faca soferu un leu ,il arunca si acum dupa acest scandal. Li se inpune la soferi sal duca din fabrica

  • La ce pantice are putea sa-l beie tat

Caricatură

Ziar de Bistrita