Tichete de fasole, cu numele președintelui CJ: Emil Radu Moldovan. Ca să știe lumea cine dă mâncare “GRATIS”pe bani publici! VIDEO: Vezi ce zice șeful PSD de treaba asta!

 -  -  32648


De Ziua Națională a României, Consiliul Județean a pregătit o serie de manifestări, pe placul președintelui PSD! În cele 2 mandate de președinte la CJ, Radu Moldovan a finanțat fasolea cu cârnați oferită “GRATIS” cetățenilor prezenți la defilare!

Accesul la porția de mâncare s-a realizat pe baza unui tichet, inscripționat cu numele președintelui CJ: Emil Radu Moldovan. Tichetele de fasole s-au eliberat pe infrastructura de partid: lideri ai pensionarilor, șefi de scară, președinți de asociații de locatari sau Sindicate.

 

Scheme comuniste! Ce zice Radu Moldovan despre tichetele pe care-i apare numele și prenumele!

VIDEO

Reporter: Aș vrea să ne spuneți dacă pe bilețele va apărea și numele d-voastră sau strict denumirea instituției!

Moldovan (ironic): – Și la trupă o să fiu regizor !

Reporter: – deci apare: Emil Radu Moldovan?

Moldovan (ironic): – va fi un banner mare și toți copiii vor purta tricouri cu Emil Radu Moldovan!

Reporter: – Nu e cazul, căci oricum sunteți ordonator de credit.

Moldovan (ironic): – nu, dar serios, toți copiii din piață vor primi tricouri cu Emi Radu Moldovan, stegulețe și băscuțe, pe modelul celor din America!

Reporter (ironic): – ca la handbal!…

Moldovan : – da, ca la handbal… acolo avem antrenor pe care-l cheamă Radu Moldovan și pe tricouri, dacă o să vă uitați pe etichetele din interior sunt scrise inițialele, dacă vă uitați!

Reporter: – Nu mai avem mult, dar…

Moldovan (ironic): – da…. da, acolo, pe interior aveți inițialele…

Pentru organizarea zilei de 1 Decembrie, autoritățile județene au alocat un buget de 110.000 de lei: 80.000 de lei pe mâncare și 20.000 de lei pe muzică! Focul de artificii costă încă 10.000 de lei!

În timp ce servesc mâncarea GRATIS, bstrițenii vor avea parte și de un spectacol folcloric susținut de Ansamblul Profesionist Dor Românesc al Centrului Județean de Cultură Bistrița-Năsăud.

Seara va avea loc un spectacol pentru copii, plătit cu 4.000 de euro din banii Consiliului Județean! Șeful PSD va aprinde luminițele de Crăciun, în Piața Petru Rareș!

Focul de artificii costă 10.000 de lei, bani alocați din bugetul județului!

Pentru ca schemele comuniste să fie complete, primarul PSD Ovidiu Crețu va aprinde luminițele în tot orașul, abia la câteva zile distanță de Radu Moldovan (care a ales să aprindă luminițele în data de 1 Decembrie, în fața instituției pe care o conduce, respectiv Consiliul Județean)….

3 notes
1773 views
bookmark icon

3 thoughts on “Tichete de fasole, cu numele președintelui CJ: Emil Radu Moldovan. Ca să știe lumea cine dă mâncare “GRATIS”pe bani publici! VIDEO: Vezi ce zice șeful PSD de treaba asta!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *