Ultimele noutati

Dați un LEU pentru U.S.R! “Salvați România” face apel la DONAȚII de campanie!

Uniunea Salvați România filiala Bistrița-Năsăud face un apel public pentru DONAȚII de campanie. Reprezentanții USR sunt: Cristina Iurisniti (candidat la Camera Deputaților) si Lorand Toth (candidat la Senat) și-au deschis conturi pentru donații de campanie.

Iată mesajul transmis pe facebook de USR-iști:

 

Avem nevoie de ajutorul Dvs! Conform legii electorale, în perioada de campanie electorală, doar candidații au voie să colecteze donații, care pot proveni DOAR DE LA PERSOANE FIZICE!! Periodic, candidații vor vira acești bani într-un cont special, supravegheat de mandatarul financiar, de unde se pot plăti cheltuielile de campanie (Tv, Radio, afișe, pliante etc).

c36

c34

 

 

 

 

 

 

 

Cristina Iurisniti si Lorand Toth au deschis câte un cont curent, ale căror extrase le vom publica (solduri săptămânale și viramente), pentru a nu exista suspiciuni cu privire la utilizarea banilor. Cum donați? Fie prin ordin de plată din banca Dvs (la ghișeu sau prin Internet Banking), fie intrați la o Agenție BCR (pt Cristina) sau o Agenție CEC (pt Lorand), unde completați un virament cu mentiunea “donație campanie electorală” .


IBAN-urile sunt:


Cristina Ionela Iurisniti: RO40RNCB0713045651590002 deschis la BCR
Lorand Attila Toth: RO15CECEAR0708RON0607455 deschis la CEC

Totul e 100% legal! Cei care au întrebări pot lua legătura telefonic cu managerul de campanie, tel 0774614128. Numele donatorilor vor rămâne confidențiale!

Vă adresăm rugămintea de a dona 50 Ron sau 100 Ron, sau orice sumă pe care v-o permiteți! Noi nu avem resursele partidelor mari! Bineînțeles că vor contribui și candidații, dar este necesară și contribuția voastră! Vă mulțumim!

 

Citiți și:

c55Ei sunt șefii U.S.R pe Bistrița!

https://www.ziardebistrita.ro/ei-sunt-sefii-usr-pe-bistrita/
Comentarii

  • Pai nu va mai finanteaza Valery Kuzmin,ambasadorul Rusiei? V-a lasat si Soros fara finantare?
    Eu zic ca daca tot v-a dat UDMR-ul candidati,sa va dea si bani.Cum sa va finantam? Vreti ciolan marcati banul ca va scoateti apoi…apropo…banii cheltuiti in campanie in limitele maxime admise de legea electorala,se restituie candidatilor dupa alegeri.Ce o sa faceti cu ei,chefuri? Aaaa…o sa ne cautati si o sa ne innapoiati sumele donate,hai sictir securistilor!

Caricatură

Ziar de Bistrita