Ioan Turc propune un campus tehnologic ultra-modern și un centru de expoziții, acolo unde Niculae a MINȚIT că face un Cartier al Tinerilor!

ioan turc

Ioan Turc propune un cartier NOU al Bistriței, în zona Cocoș. Tinerii ar putea să concesioneze suprafețe de teren, după ce Primăria Bistrița va asigura toate utilitățile!

Pe platoul unde viceprimarul Cristian Niculae a promis un Cartier al Tinerilor, candidatul PNL la Primăria Bistrița propune un CAMPUS tehnologic ultra-modern și o zonă expozițională, investiții care să încurajeze dezvoltarea mediului de afaceri local.

https://www.facebook.com/ioanturcpnl/videos/320817239193943/

În urmă cu mai bine de 2 ani, administrația PSD, prin vocea viceprimarului Niculae, le-a promis tinerilor un cartier de locuințe în zona Livezi, pe platoul din vecinătatea Liceului Agricol.

Astăzi, nu este nimic în acel spațiu, doar o promisiune în vânt, așa cum suntem obișnuiți.

Eu le propun bistrițenilor ca dezvoltarea imobiliară a orașului să fie desfășurată în zona Cocoș, Primăria luându-și angajamentul că va duce toată infrastructura necesară pentru derularea acestui proiect.

În schimb, pe platoul din zona Liceului Agricol, vom amenaja un campus multifuncțional, format din mai multe centre, cum ar fi: un centru de dezvoltare a antreprenoriatului, un centru de formare și reconversie profesională, un centru de promovare a inițiativelor locale și un centru de expoziții pentru producătorii locali.