Eveniment

11 sancțiuni aplicate de jandarmi în a doua zi de Rusalii

 -  - 


În cea de-a doua zi de Rusalii, jandarmii din Bistrița-Năsăud au aplicat un număr total de 11 sancțiuni pentru încălcarea prevederilor legale privind desfășurarea activității de picnic, pătrunderea în fondul forestier fără drept sau provocarea unor scandaluri.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud, din cele 11 sancțiuni aplicate, 6 au fost avertismente și restul amenzi în valoare totală de 4.750 lei.

Spre exemplu, în comuna Căianu Mic, jandarmii au intervenit pentru aplanarea a două scandaluri, fiind aplicate 4 sancțiuni contravenționale: 3 amenzi în valoare totală de 1.000 de lei (pentru provocarea scandalurilor) și un avertisment scris (pentru refuzul declinării identității în fața agentului constatator). De asemenea, la Colibița, jandarmii montani au constatat pătrunderea în fondul forestier fără drept și desfășurarea unor activități de picnic în afara locurilor special amenajate, ca urmare fost aplicată o sancțiune în valoare de 2.000 de lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171 din 2010 și un avertisment scris pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 54 din 19 martie 2012, privind desfășurarea activităţilor de picnic”, arată Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

Sancțiuni au fost aplicate și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice sau apelarea în mod repetat la mila publicului de către persoane apte de muncă.

Pe parcursul zilei de luni, 13 iunie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistriţa-Năsăud au asigurat măsurile de ordine publică la manifestările religioase și cultural-artistice organizate în diferite zone din județ.

96 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.