12 șoferi care au călcat prea tare pedala de accelerație au rămas pietoni

 -  -  1152


Un număr de 12 șoferi au rămas fără permise de conducere, aceștia fiind depistați de polițiști în timp ce conduceau autoturisme cu viteză peste limita legală admisă pe sectoarele de drum pe care se deplasau.

Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud informează că, în acest sfârșit de săptămână, polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Oamenii legii au acționat pe șoselele din județ și i-au sancționat pe șoferii care nu respectă regulile de circulație.

”Având în vedere faptul că viteza excesivă și cea neadaptată la condițiile de drum se află în topul celor mai frecvente cauze generatoare de accidente rutiere, polițiștii au acţionat cu aparate radar și au depistat 12 conducători auto care au depăşit cu mai mult de 50 de km/h viteza legală. Aceștia au rămas fără permis. Totodată, față de alți 5 conducători auto care au încălcat regulile privind depășirea au fost dispuse măsuri complementare”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Pentru neregulile constatate în cadrul acțiunilor, polițiștii au aplicat 126 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 40.200 de lei. De asemenea, au fost retrase și 4 certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunilor au fost efectuate testări cu aparatele etilotest și DRUG TEST, fiind constatate mai multe infracțiuni flagrante.

0 notes
277 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *