Au început lucrările la sediul A.D.I Deșeuri! Consiliul Județean a alocat 1 MILION de euro pentru birourile de LUX de pe str. Păcii!

Din excedentul pe 2019, Radu Moldovan a demarat o investiție ce prevede realizarea unei clădiri de birouri pentru ADI Deșeuri și ADI Apă-Canal.

Clădirea costă peste 1 MILION de euro, iar finanțarea este asigurată integral din banii județului. Sediul A.D.I Deșeuri va fi construit pe strada Păcii, în vecinătatea Restaurantului Rapsodia.

Birouri MODERNE și condiții de LUX pentru bugetarii-PSD-iști!

Tomoroga Construct a câștigat contractul acum 1 an, dar lucrările au început abia în 2021, odată cu eliberarea autorizației de construire. Valoare contract: 5.281.402 lei. Termen de finalizare a lucrărilor: decembrie 2022.

Proiectul prevede realizarea de spații birouri P + 2 etaje suprafață de 200 de metri pătrați/etaj. Se vor amenaja 11 birouri /etaj cu suprafață de la 9 mp – 21 mp , sală de ședințe , secretariat, birou directorial.

Investiția este asigurată INTEGRAL din fondurile Consiliului Județean.

Sediu de 1 MILION de euro pentru cele 4 ADI-uri (Deșeuri, Canal, Turism, Gaze Naturale) unde s-au refugiat PSD – iștii “de protocol!”

Organigramele ADI Apă Canal și ADI Deșeuri au câte 10 angajați/fiecare: 1 director executiv, juriști, contabili,referenți, așa-ziși experți etc.

Din cele două entități fac parte membrii de partid, consilieri PSD, majoritatea fără nicio pregătire în gestionarea unor proiecte de anvergură.

ADI Deșeuri și ADI Apă-Canal beneficiază de bani publici pentru funcționare (salarii, mașini de serviciu, voucehre de vacanță) dar cu toate astea rolul lor este mai mult decorativ, deoarece sunt probleme grave pe cele 2 proiecte majore: managementul deșeurilor (nefuncțional în parametrii contractați) și managementul master-planului de apă-canal de 230 de MILIOANE de euro (etapa a 2-a încă neimplementată, deși Radu Moldovan e la al 3-lea mandate și a avut la dispoziție toate pârghiile posibile la nivel guvernamental).

Sub mandatul lui Radu Moldovan s-au înființat încă 2 ADI-uri: ADI Turism și ADI Gaze Naturale . Toate cele 4 Asociații de Dezvoltare Intercomunitară sunt finanțate din bani publici, respectiv din banii primăriilor membre.

3 comments

  1. bob constructorul

    Comentariul meu era o ironie. Un privat daca avea asemenea proiect fara locuri de parcare nu vedea in veci aprobare pentru constructie!

  2. parcare pe Str. Păcii ..după cum se vede din imagini ..nu exista ”subsol”

  3. bob constructorul

    Cu locuri de parcare prevazute suficiente, nu? 🙂 Banuiesc ca sunt la subsol, ca la suprafata nu prea vad unde.