Administratie

17 străzi din Năsăud vor fi modernizate prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”

 -  - 


Primăria orașului Năsăud a obținut finanțare prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny” pentru un proiect care vizează modernizarea unui număr de 17 străzi din oraș, a anunțat primarul Dorin Vlașin. 

Am bucuria de a vă anunța faptul că proiectul depus de către echipa Primăriei Orașului Năsăud în cadrul Programului Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny” a primit finanțare. Proiectul este unul major pentru infrastructura rutieră a orașului și presupune reabilitarea şi modernizarea unui număr de 17 străzi din orașul Năsăud. Cele 17 străzi care vor beneficia de modernizare sunt: Str. Valea Podului, Str. Cloșca, Str. Nicolae Drăganu, Str. Emil Rebreanu, Str. Viei, Str. Tănase Todoran, Str. Vasile Petri, Str. Iuliu Moisil, Str. Crinului, Str. Nicolae Bălan, Str. Virgil Șotropa, Str. Gării, Str. Lusca 1, Str. Lusca 2, Str. Lusca 3, Str. Lusca 4, Str. Lusca 5”, a spus primarul Dorin Vlașin.

Valoarea totală a investiției este de 18.310.966 lei(aproximativ 3,7 mil euro), iar suprafața totală reabilitată va fi de 47.624 mp, respectiv pe o lungime totală de 6,43 km. Ne dorim ca în anii următori să nu mai avem nici o stradă neasfaltata în orașul nostru.

La nivelul județului Bistrița-Năsăud, lista proiectelor care vor beneficia de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” cuprinde 85 de obiective de investiții, cu o valoarea totală de 1.027.451.586,96 lei.

Ministerul Dezvoltării a decis: 85 de obiective de investiții din Bistrița-Năsăud vor fi finanțate prin Programul ”Anghel Saligny”. Care sunt acestea

209 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.