Din Bistrita

18 locuri de parcare noi, amenajate de Primăria Bistrița în zona Gării – Arțarilor

 -  - 


Primăria Bistrița a amenajat 18 noi locuri de parcare în zona Gării – Arțarilor din municipiu, a anunțat primarul Ioan Turc.  

Pentru moment, au fost executate marcajele, iar autoturismele pot parca la liber. Vom continua să identificăm soluții pentru a compensa cât mai mult deficitul de locuri de parcare, inevitabil având în vedere marile lucrări de reabilitare ce se desfășoară pe artere importante din municipiu. De altfel, în curând, va începe și construirea de parcări etajate”, a precizat primarul Ioan Turc, într-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

Ca urmare a implementării unor proiecte finanțate din fonduri europene, mii de locuri de parcare din Bistrița vor fi desființate, administrația locală fiind nevoită să găsească soluții pentru a amenaja parcări atât în zonele rezidențiale, cât și în cele nerezidențiale.

În primăvara acestui an, primarul Ioan Turc a anunțat că municipalitatea a gândit un amplu proiect care prevede construcția unui număr total de 24 de parcări, pe următoarele străzi/zone: Dumbravei, Ion Minulescu, General Grigore Bălan, Vasile Lupu, Spătarului, zona Dacia, Cireșului, Intrarea Muncelului, Grănicerilor, Basmului, Ursului, Iasomiei, Intrarea Clopoțeilor, Arțarilor, Dragoș Vodă, Constantin Roman Vivu, Crinilor, Castanilor, Carpați, 1 Decembrie, Lupeni, Mihai Eminescu, Năsăudului și Viișoara (park & ride).

În luna iunie a acestui an, edilul Bistriței declara că primele parcări etajate din Bistrița vor fi construite pe străzile Vasile Lupu, Năsăudului și Ion Minulescu.

Primele parcări etajate din Bistrița vor fi construite pe străzile Vasile Lupu, Năsăudului și Ion Minulescu; lucrările vor începe în acest an

Primarul Ioan Turc: ”Suntem singura municipalitate din țară care are un proiect pentru 24 de parcări, ceea ce înseamnă vreo 2000 și ceva de locuri de parcare”

179 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.