2 bărbați din Bistrița Bârgăului au fost ARESTAȚI! Au furat panouri de cofrare de la firma ce lucrează la drumul de la Colibița!

 -  -  21052


Ieri, 13 august, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal de furt calificat, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, împreună cu luptătorii de la Acțiuni Speciale Bistrița-Năsăud au pus în aplicare 3 mandate de percheziție, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea faptei.

La percheziții au fost descoperite bunurile reclamate ca fiind sustrase. Doi bărbați de 51 și 26 de ani, ambii din Bistrița Bârgăului au fost conduși la sediul Poliției, iar în urma audierilor a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a acestora.

Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit faptul că în noaptea de 13/14 iulie a.c., cei doi ar fi sustras mai multe panouri de cofrare ce aparțineau unei societăți comerciale care efectua lucrări de amenajare a unui viaduct, pe raza localității Colibița.

Panourile în valoare de 13.000 de lei au fost recuperate!

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 13.000 de lei a fost recuperat integral. Cei doi bărbați se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările în acest caz sunt continuate de Secția 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului în vederea documentării faptei sub toate aspectele.

2 notes
177 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *