Doi tineri au MURIT după ce mașina în care se aflau a căzut în râul Bistrița

Accident teribil în Unirea! Doi tineri din localitate și-au pierdut viața după ce mașina de teren în care se aflau s-a răsturnat în râul Bistrița, în zona podului Goldplast din Unirea, a anunțat duminică Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Potrivit ISU, la fața locului a ajuns o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj de scafandri, care au extras victimele de 36 si 37 de ani, însă din păcate ambele erau decedate.

Mașina implicată în accident este deținută de Gigi Rus (Kaizer) din Unirea. Din primele informații, se pare că el este victima accidentului, alături de încă un tânăr.

ACTUALIZARE

”Astăzi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați despre faptul că un autoturism a fost găsit răsturnat în râul Bistrița. La locul evenimentului, în autoturism au fost identificați doi bărbați de 36 și 37 de ani, din Unirea, care din nefericire erau decedați. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă. Totodată, va fi dispusă necropsia pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului celor doi”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.