20 de angajați ai Jandarmeriei Bistrița-Năsăud au fost infectați cu noul coronavirus

 -  -  1304


De la începutul pandemiei de coronavirus și până la finele anului 2020, un număr de 20 de angajați ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud au fost diagnosticați cu COVID-19, potrivit raportului de activitate pe anul trecut al instituției.

În rândul cadrelor militare și angajaților civili ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud s-au înregistrat un număr de 20 cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Alte 36 de persoane, cadre militare și angajați civili, au fost carantinate la domiciliu fiind contacți direcți ai unor persoane testate pozitiv”, se arată în bilanțul Jandarmeriei Bistrița-Năsăud.

O parte dintre angajații instituției care au trecut prin boală au ales să doneze și plasmă, venind astfel în sprijinul persoanelor care au dezvoltat forme mai grave ale bolii.

La nivelul județului Bistrița-Năsăud, la aproape un an de la debutul pandemiei, bilanțul îmbolnăvirilor a trecut de 8.100 de cazuri, fiind înregistrate și 383 de decese. În țară, peste 700.000 de români s-au îmbolnăvit de COVID-19 și peste 18.000 dintre aceștia au pierdut lupta cu virusul invizibil.

0 notes
429 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *