Ultimele noutati

Atenție pescari: prohibiție până în 30 mai! Excepție, de la 1 mai se poate da la păstrăv, însă NUMAI cu momeală artificială!

Începând cu data de 1 aprilie se interzice pescuitul în toate habitatele piscicole naturale din România, la toate categoriile de pești. Perioada de prohibiție: 1 aprilie – 30 mai.

Agenția Județeană a Vânătorilor și Pescarilor din Bistrița Năsăud administrează acum cele mai importante ape curgătoare din județ. Ei beneficiază de cadrul legal favorabil, au infrastructură, paznici de vânătoare și resurse pentru a efectua controale în baza contractelor de administrare încheiate cu Statul Român. La această oră, Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor din Bistrița-Năsăud impune regulamente pe principalele ape curgătoare din județ!

Ape gestionate de AJVPS: râul Someș, râul Șieu, râul Bistrița, pârâul Roșua, pârâul Lechința. Din alte județe: Maramureș, Mureș, Suceava și Cluj (Someșul Mic, Someșul Mare).

Începând cu 1 mai este permis pescuitul la păstrăv în apele de munte însă NUMAI cu momeală artificială! pe apele de munte se poate pescui cu permisul ANPA valabil în 2016
Caricatură

Ziar de Bistrita